2013-10-10 1857 瀏覽
上網搵到中東菜, 餐廳講明係正宗, 所以一於約朋友去試一試, 因為怕無位同埋要等檯, 所以我地都預先book左檯, 我地準時到, 安排坐左窗口位, 望到中環夜境, 唔錯. 侍應哥哥好有耐性咁介紹佢我地中東菜既特色, 最後我地叫左2 個 set, 我點左份炸雞扒, 個 fd就點左煎魚, 首先o黎知南瓜湯, 超好飲, 感覺有少少o架喱味道, 飲完真係好想問有無得添飲之後o黎個 pita bread ... 係中東包, 唔似我地一般食開既餐包, pita bread 有少少硬身, 點埋佢跟果包個醬, 都唔錯. 到主菜啦, 我個炸雞扒同朋友個煎魚都唔錯, 食落新鮮, 唔似其他地方煮法會有大量奄料, 蓋過本身食物應有既鮮味. 總括o黎講, 餐廳食物, 環境唔錯, 會推介比朋友

總括o黎講, 餐廳食物, 環境唔錯, 會推介比朋友
炸雞扒配薯條
是日餐湯 (南瓜湯)
2013-10-09
是日餐湯 (南瓜湯)