2021-05-18 228 瀏覽
最近PizzaExpress會員制度改革, 轉哂做電子會員, 本身我係舊會員, 所以送咗d優惠卷, 如果你都係舊會員嘅話可以留意下! 星期日下午去到K11 PizzaExpress, 餐廳其實客人唔算多, 但完全冇待應帶位, 係門口企咗幾分鐘先有待應serve! 就算坐低左, 都好辛苦先叫到人落單.... 人手嚴重不足瑪格麗塔皇后薄餅 10吋<馬蘇里拉芝士、蕃茄醬>嘢食就好快送到, 係新鮮熱辣嘅唔係整定! Pizza切開咗做6件, 份量足夠二人享用! 芝士份量都唔少, 微微做到拉絲效果, 蕃茄醬味道濃郁, 批底屬於偏薄, 批邊烘到微焦, 一咬落去脆卜卜咁, 唔錯呀! 雞肉蘋果沙律🥗<雞肉, 青蘋果, 合桃, 羅勒, 青菜沙律, 車厘茄, 紅莓乾, 檸檬蛋黃醬>份量都幾多, 叫大份仲會有多兩條麵包條, 口感軟熟, 入口好香! 雞肉係雞胸, 質感較硬, 青菜沙律d菜好新鮮, 青蘋果切絲上, 好爽脆帶點微酸, 連埋其他配料食再配埋檸檬蛋黃醬食好開胃, 整體唔錯幾好食, 好fresh!🌿整體野食唔錯, 但人手方面真係要再加強, 係假期再增添多D人手就最好不過啦!

瑪格麗塔皇后薄餅 10吋
<馬蘇里拉芝士、蕃茄醬>
瑪嘉麗塔皇后薄餅

雞肉蘋果沙律🥗