2024-02-27 329 瀏覽
侍應態度真係要改善,食物好味侍應態度差都唔會再有下一次乳鴿👍,雞👍,荷葉飯可以,蠔仔粥正常味道,芥蘭完全唔掂,蠔仔雞蛋仔👎可以不試,唔記得名醬骨都👌整得好冧鹹蛋炸魚皮,呢一個就係侍應態度關鍵之一一來到上枱已經見到咁碎即時話咁碎,當時係有個侍應幫我哋cut 蠔仔雞蛋仔,不過侍應扮聽唔到,我再講先話問下,之後侍應回來答今批係咁枱枱都係咁,我即時話「吓我頭先見到隔離唔係咁喎」,我即刻話要退,等一下陣另外一個侍應過嚟講係咪唔要,即答係唔要,個侍應大大聲話「我哋自己食咗佢」,講真句我理你點處理,你哋連-聲唔好意思都冇,咁嘅服務態度真係要改善一下,訂位時亦都強調佢哋係私房菜有好多特色嘅食物問我要唔要定我勉為其難你話係私房菜先至訂呢一個蠔仔雞蛋仔餅,基本上佢啲特色菜唔係十分之好特色囉同埋價錢真係比較貴嘅
侍應態度真係要改善,食物好味侍應態度差都唔會再有下一次
鹹蛋炸魚皮,呢一個就係侍應態度關鍵之一
2024-02-19