2014-10-07 2711 瀏覽
呢間景福宮負評很多 但價錢超抵 所以決定去試 睇下有幾劣 食完我決定幫佢黎個小平反! 價錢平到冇得講 仲要火鍋韓煎甜品集一身 好吸引 店舖環境一般 地板真係有少少痴立立的感覺但唔會多垃圾多污積 接受到熟食選擇唔多以為有煎年糕 芝士年糕個啲嘛 薯條奇咸 前菜都好咸。。。。 不過不失 傳說中的龜背火鍋 真係好易煎lon.....又冇得換過個加上成日煎煎下跌落火鍋到 一般般 但幾有趣既 至少比機會我食菜同豆腐煎物種類好多 豬肉 火腿包腸仔最好食 夠味口感好 雞肉好硬 仲有bbq pork 味道怪到不行 唔好食千萬!!! 其他都正常最期待係甜品啦 自製格仔餅真係好正!!!!!!個蛋漿唔會過甜好香 3分鐘就成形啦 之後加啲牛油 花生醬 糖 簡直可以媲美街邊賣個啲! 好正好滿足mousse都好好味 不過frd話個樣好伏好多色素 但值得一試啦!另外值得一讚係杯豆漿唔甜唔淡 好濃豆香 好好飲店舖服務都唔錯 姐姐成日幫我地收碟 問佢係咪有限時 佢話有1.5 hrs 但過咗少少都冇所謂 佢都唔會計 叫我放心食 好好人!雖然味道真係有待改善 但勝在夠新意 價錢超公道 服務好環境接受到 先一個人75蚊埋單想點

超平 午餐68+1
價錢平到冇得講 仲要火鍋韓煎甜品集一身 好吸引

店舖環境一般 地板真係有少少痴立立的感覺
但唔會多垃圾多污積 接受到
熟食

熟食選擇唔多
以為有煎年糕 芝士年糕個啲嘛 薯條奇咸 前菜都好咸。。。。

壽司
不過不失

傳說中的龜背鍋
傳說中的龜背火鍋 真係好易煎lon.....又冇得換過個

自製格仔餅😍

士多啤梨mousse

另外值得一讚係杯豆漿
唔甜唔淡 好濃豆香 好好飲

雖然味道真係有待改善 但勝在夠新意 價錢超公道 服務好環境接受到 先一個人75蚊埋單想點喎
可能日後會再黎!
2014-09-24
自製格仔餅😍