2014-09-25 25810 瀏覽
之前團購買了優惠券,所以就去try try ,我同朋友2人去食,上到去環境都可以,一坐底侍應就奉上橙汁一杯,跟住我地就出去攞蠔了,蠔不是很肥美,是扁平的看來不太吸引,但食落是超新鮮,我沒有加檸檬都不會腥,我之前好怕食蠔,因為怕好漏食唔到其他嘢,可能佢扁和新鮮,我吃了6隻都不覺漏,我朋友食了19隻!太跨張!壽司方面,三文魚超甜,款式約6種左右,味道大至上一般,冷盤沙律,我喜歡吃煙三文魚薯仔沙律,他們有三色椒加雞比茹沙律,外觀有啲怪,但食落去都ok !其它都是平時吃到的冷盤,瀨尿蝦比較細隻,但肉質都ok !那個燒豬頸肉好爽口!咖哩雞有啲辣,不過好好味,薄餅好煙韌.他們有蝴蝶粉和濶條麵去選擇放湯麵食,味道ok !甜品有朱古力噴泉,蛋糕款式有约6樣選擇,但太飽所以我無食到,食了movenpick雪糕和布丁,布丁味道不太甜!整體上唔錯,服務都好好,人不太多!衛生都好好!下次會再去食多次!
2014-09-22
用餐優惠