2008-02-22 5 瀏覽
今日係element睇完戲,又諗唔到element有咩食,就搭的士黎左呢度食tea.黎到已經係4點9啦,條龍只有2個人,諗住好快啦,不過可能我地一行6人,所以都等左10分鐘.講真呢度就一定唔係sell服務架啦,所以你地都係唔好expect d waiter會好好對待你囉.不過我發現有個類似老闆咁既人態度就好好囉,佢見我地張枱冇位放野,就叫個waiter唔好幫我地叫飲品住,咁都幾好呀,唔會好似趕我地走咁.ok喎,good luck today.講番食物,呢度既炒蛋真係好滑,多士又好正,我仲食左一啖燉奶,覺得好味過x順好多囉,好滑又唔太甜,正!!!不過我個friend第一次黎食而又食煎蛋,就覺得呢度唔掂,佢話又迫又唔好食喎.有時我覺得睇下自己想食好味既野呀,or想要service囉.同埋係呢度叫野食都要有d技巧架,你要知呢度最好食既係咩囉,我地唔可以expect佢每一種出品都咁好先得架.