2018-08-20 224 瀏覽
係佐敦附近約左個朋友食lunch~ 想搵間坐得舒服小小既餐廳, 見到呢間個set lunch好似都唔錯, 就試下佢啦~menu~ 佢好似日日都有一個special lunch setset lunch就跟個湯同餐包~ 佢呢個忌廉湯個味道好濃, 有香濃奶油味同時都有野菌既香味牛肝菌意大利飯~ 個飯其實唔係正宗意大利飯, 因為意大利飯會比較硬身小小, 佢呢個就營合左香港人既口味, 係比較軟身既飯。不過佢個汁都好香濃、面頭加左黑松露上去、連埋牛肝菌一齊食, 好豐富~朋友就叫左個巴馬火腿帶子意粉~我食左小小, 感覺個汁同忌廉湯個味有D似 @@佢Lunch set要加12蚊先有杯野飲, 同埋有個甜品, 無得是但要一樣!叫左個即磨咖啡, 咖啡都幾香, 個牛奶仲幫我地加熱左tim !cheese cake~ 佢甜品有3-4款比大家簡~ 呢件cake勝在唔係太甜, 都有D芝士味朱古力心太軟~ 個心太軟表面林左小小, 未太有鬆脆既效果~ 朱古力味都唔算太香, 不過就唔係好甜、而且個流心效果做得唔錯, 不過不失啦真係流心架! 不過佢格黎加左條頭盤沙律菜, 好似有小小奇怪= =食左咁多野, 埋單一個人一百蚊
menu~

佢好似日日都有一個special lunch set

牛肝菌意大利飯~

朱古力心太軟

食左咁多野, 埋單一個人一百蚊都唔使, 其實好抵食~ 佢地點方便、坐得都算舒服, 岩哂同朋友食飯傾下計!
牛肝菌意大利飯~
  • 牛肝菌意大利飯