見個名咁過癮,一於book嚟打下邊爐啦!冬天最好打邊爐㗎啦!☘️ 蒜蓉トト蜆鍋☘️超重口味!一上到嚟嘅時候,見到成鍋都係蒜蓉!但係佢個蒜蓉同卜卜硯嘅比例做得好好!除咗蒜蓉多卜卜蜆更多!佢一路滾一路開咁,好治癒!同埋大部份卜卜蜆都係會開架🐵好少死咗唔開㗎 !真係覺得新鮮啊!同埋d 卜卜硯唔會好多沙,非常好,呢個真係值得一讚!😌!♦️ 霜降Prime牛板腱 ♦️鍾意食牛肉嘅朋友,一定要叫黎試吓!愛仇者,必叫item之一!嘩個牛扒鍵正到啊,非常出色!🙌🏼牛油牛皮,賣相超靚!牛肉個色水好靚,超鮮紅!亦都充滿油花!😜♦️ 鮮製五拼餃♦️嗱嗱嗱,識打邊爐呢,我多數都會叫餃子嘅!😤咁呢間餐廳都有好多雲吞餃子選擇😏,餃子鄙薄餡靚🤩,超正,五平價種類都算多😚 有鮮蝦雲吞 ,鳳城水餃 ,M5和牛餃 ,菠菜豬肉餃 ,鮮製韭菜餃!播放覺都超好食超正!但我本人呢就比較鍾意食韭菜餃嘅,所以今晚嘅高分作品,但係搞再搞啦!🌙竹笙墨魚滑🌙 呢個菜式係有創意嘅!竹笙裏面包住啲墨魚滑🌻竹笙嘅爽脆,加上墨魚滑嘅彈牙,口感豐富,10分驚喜!!💫冰豆腐💫呢個就係我至愛,如果舖頭有都必定會叫嘅!因為個湯底太好食嘅關係,所以呢冰豆腐擺落個湯底度

☘️ 蒜蓉トト蜆鍋☘️

♦️ 霜降Prime牛板腱 ♦️

♦️ 鮮製五拼餃♦️

🌙竹笙墨魚滑🌙

💫冰豆腐💫呢個就係我至愛,如果舖頭有都必定會叫嘅!因為個湯底太好食嘅關係,所以呢冰豆腐擺落個湯底度一齊食呢都係非常好非常正呀!食咗好多舊