前兩日同朋友一齊黎咗billidart restaurant & bar食飯,之前其實都知道哩間bar有得掟標又有得食野,所以今次就黎試下😋😋未嗌野之前,個waiter已經同我地介紹哩個happy hour snack combo好抵食,任揀3款食物都係$188。我地最後都有嗌到哩個combo,因為真係好抵!😍第一款嗌咗嘅係哩個燒汁焗芝士薯條🧀🍟 哩個真係一定要食!!首先佢嘅份量好多,然後佢嘅芝士真係好香,因為有燒汁加埋,成個汁嘅咸度啱啱好,而且又唔會好膩🤤真心推介💚💚第二款就嗌咗意大利巴馬火腿薄餅🍕薄餅嘅料都幾足,略嫌個汁太少,食起上黎有啲dry,但好彩本身我都中意食薄身嘅餅底,哩個餅底都好脆,所以都唔錯😋第三個combo就係孜然串燒(牛)🍖 本身覺得哩串燒應該無乜特別,點知一食落口超香,啲孜然香充滿曬成個口,而且燒得啱啱好,唔會太乾同無曬肉汁,所以都十分推介😜😜之後我地再嗌多一個燒德國咸豬手🍴 一上菜嗰陣真係俾佢嘅份量嚇親,因為都幾大份!個豬手燒得好香,個皮亦都好脆,夾大兼抵食😋 野飲我就嗌咗哩杯midori sour🍹酸酸甜甜咁酒味都唔會太重,都幾fresh, 好啱女仔飲。加上咁

燒汁焗芝士薯條

意大利巴馬火腿薄餅

孜然串燒(牛)

燒德國咸豬手

野飲我就嗌咗哩杯midori sour🍹酸酸甜甜咁酒味都唔會太重,都幾fresh, 好啱女仔飲。加上咁啱撞正優惠期,飲品買一送一,所以飲咗兩杯🥂🤓
Midori  sour

總括黎講,啲食物質素都幾高質,對於本身酒吧掟標桌球於一身嘅restaurant 黎講可以啲野都咁好食真係好難得!如果大家weekend 無野做想chill下嘆下都推薦大家黎😊😊
燒汁焗芝士薯條
孜然串燒(牛)