2018-07-19 1401 瀏覽
話說我前日去同男朋友食飯睇左多間放題好耐,都知旺角的放題期望不能太大,但真心沒有想到都可以咁難食我系睇到封面有咩,八色肉,咩憤怒肉,睇落去幾得意下,點知去到系無既!!!!我估佢應該係無乜人幫襯所以會定期整啲野吸引人泥啲!!!!都係無既!!!首先我地叫做幾盤肉,佢肉類都幾多下,沒有一一影低。但我想講的是,如果各位想食燒肉可以選擇鐵板的鋪頭而不是網燒,因為網燒好難控制,而且要慢慢燒更加花心思,同埋提供既醬汁好普通之餘,燒肉質素都好一般未熟前熟左之後當然你可以話系我個人問題,唔會較火候燒都好,但真心,你出邊個牌寫住九點半到一點,而入到門口就講食到十一點半,都算。食放題都係想食得多,如果兩個鐘仲要慢慢比起鐵板燒更加費心思為左幾舊細細舊肉燒成半個鐘都未好,仲要燒靚啲好啲,先可以自己食,可想而知會有幾咁攰,唔通食放題唔係享受既咩???再講,我已經好留意啲肉,但燒出黎唔好食之餘,燒到燶左,食落去真系好苦,好難食到刺身,真心,系佢一上黎我就發現有燒烤炭定係唔知係乜既野系裡邊,我自己由佢地撩開先發覺,真系好唔衛生,真系唔系我自己燒野整到,而係佢一放落黎果刻我已經見到係咁 雞泡魚我以為係燒左既,點知唔係,
話說我前日去同男朋友食飯

泥啲!!!!都係無既!!!

首先我地叫做幾盤肉,佢肉類都幾多下,沒有一一影低。

未熟前

熟左之後

唔通食放題唔係享受既咩???

再講,我已經好留意啲肉,但燒出黎唔好食之餘,

燒到燶左,食落去真系好苦,好難食

雞泡魚我以為係燒左既,點知唔係,但又唔係話特別難食,最接受唔到係啲刺身唔新鮮之餘又污糟

汽水種類好少,橙汁都無,同男朋友飲左茶同埋+C

最后有叫多轉刺身

北極貝有種一咬就發覺裡邊腐爛左果種感覺!!!!!唔知係已經壞左定係點

樓面侍應唔係好理人,加上佢安排既位置唔系大堂,系一條走道,比較偏僻

最後total埋單時總共四百七十幾,應該478,唔太記得。

!!好彩我九點鐘到但係無九點鐘就去食,如果唔係既話,加一都要成五百幾,伏中之伏,

真系好唔抵,打死我下次都唔會再食

甜蝦細條到手指尾都無,好心爭鮮啲甜蝦都正常過佢地間野,睇落去仲要唔乾淨

同樣既價錢我寧願去食大喜屋,兩個人加埋既錢都同間野差唔多,無野好講

甜品又少,小食又唔多,得雀巢雪糕

很另類的一次體驗,比起旺角果間(番本)更難食,得泥間
2018-07-17
$239 (宵夜)