2011-12-19 132 瀏覽
同女友經常會去屯門市廣場, 都已經食到唔知食咩好, 女友諗起有個地方我地未去過, 就係吉之島個food court, 一於試試!Food Court 都有幾多選擇, 地方都乾淨, 阿姐執檯都好快, 清潔得都幾好, 讚!我地選左呢間, 因為睇個賣相都好似幾吸引:招牌便當 - 有炸魚, 炸雞件, 煎餃子, 都處理得幾香口, 好脆口, 唔錯, 個薯仔沙律都幾好味, 個飯加左小小芝麻, 香口好食天婦羅使當 - 炸得都幾香口, 鬆脆, 天婦羅有蝦, 幾款菜呢度d野唔可以話好好食, 不過性價比好高, 連一罐汽水都係HK$30, 諗唔到食咩時都係一個好選擇! 不過要一提, 係店員可能太新, 安排出食物時都幾混亂, 搞到D食物凍左D!

我地選左呢間, 因為睇個賣相都好似幾吸引:
招牌便當
天婦羅便當