2019-08-27 160 瀏覽
平時返工咁辛苦係時候要獎勵下自己 搵班同事放咗工之後食餐返好嘅先。去到依然十分之多人 好彩預先有book位。首先整個壽喜燒先,非常足料,牛肉片夠晒滑溜,加上即落既鮮雞蛋就零舍滑上加滑仲有豆腐同各種配菜添呀。炸物就叫咗炸廣島蠔 整體嚟講 炸得夠熱又唔油 味道夠新鮮 夠曬香。榴槤波波一定要食 流心效果 非常邪惡, 榴槤控必定喜歡, 另外香芋波波及 芝士年糕 同樣各有特色 口感煙煙靭靭 餡料又豐富。超喜歡這裏的薄燒牛舌 多汁牛味濃 用上鹽及黑椒黎燒相當惹味。這裏還有我非常喜歡的海膽手捲 海膽分量算多 仲有蟹膏蟹肉手捲 紫菜夠脆 細細嚿一啖一口 唔怕食完食唔落其他嘢壽司款式多樣化 賣相及造型相當精緻 壽司飯醋味香 上面嘅配料夠新鮮甜品方面有餐廳自家製的甜點 亦有不同種類嘅雪糕,日本雪糕都有得提供選擇自助區五臟俱全 有各式各樣嘅前菜小食 讓人有啲 花多眼亂 樣樣都好想食最後當然係食到捧住個肚走人 值得稱讚嘅一點係 呢度食物水準有番咁上下 唔係hea整出嚟交貨就算👍

仲有豆腐同各種配菜添呀。