2019-02-02 139 瀏覽
今日返工放lunch 趕時間,見呢間入面坐唔滿人,應該整外賣會快啲,所以就去同同事叫左外賣諗住快啲返去做野。一入去個收銀就好大聲咁問要咩呀,咁咪照講囉,點知佢就好鬼串咁話講咁快邊個聽呀!心諗:未準備好又係度問係咩玩法!之後佢計完問返先講原來外賣每份貴兩蚊,出面既menu 完全冇講過,真心嬲!以為咁就完?等左10分鐘終於拎盒野出黎,點知得我同事個飯,少左我個個,然後個收銀鬧完個店員,個店員慢條斯理咁行返去廚房,完全冇諗過同我講返發生咩事,講句sorry 都好😡最後等左總共半個鐘 終於有野食🤦🏽‍♂️呢啲服務態度真係難以接受。講返啲野食啦,其實塊豬煎得唔錯,可惜本身塊豬既質素麻麻,令到食落去都幾難咬🤦🏽‍♂️然後啲飯煮到一舊舊,硬硬地咁,就算個汁唔錯都搞到成個飯麻麻地,所以真係可一不可再!

洋蔥豬火腿飯

30 分鐘 (外賣自取)