2017-08-23 1286 瀏覽
每次黎到sogo,都會去呢間Baby Mon cher 買件堂鳥卷番屋企慢慢歎。一向好鍾意食日本蛋糕既我,對於蛋糕絕對有一定既要求。呢度既堂鳥卷真係可以比美當地日本既蛋糕。堂鳥卷嚴選3種北海道牛奶而製,外層蛋糕非常鬆軟,表面再灑上白白雪雪的糖霜。食落去,唔太甜,又唔太膩。個cream質感很好,很有濃郁既北海道牛奶乳味,加上蛋糕鬆軟,配搭得非常之好。呢個堂鳥卷真係誠意推介。另外,今次我order 多一樣叫幸福御守,呢個好似一個雲吞既樣,真係好得意。外面既皮其實係由pancake 皮做,質感鬆軟,而且做得很薄。裡面係芝士蛋糕一樣,有吉士醬同忌廉,非常好味~總結大家一定一定試左佢地最人氣既堂鳥卷,真係好好味!

堂鳥卷

幸福御守

總結大家一定一定試左佢地最人氣既堂鳥卷,真係好好味!
2017-08-07
外賣自取