2014-11-10 5415 瀏覽
星期六最好就是FAMILY GATHREING,於是一家人约好去旺角大滿喜食放題yummy 一下。我地book左830這時段及提早15分鐘早上左去,但早到原來是沒有得入座,只有等到夠鐘入去,不過門口環境不擠迫,又有椅子提供,等待時間不算長 首先講下環境都比較舒服闊落,可以接受。員工的服務態度不錯,D員工都好好笑容有禮貌可以比個like 。至於食物方面,不過我最喜愛的芝麻鷄翼非常香脆,真是必食再食。 同時燒菠蘿,最初以為是一般貨色,但當食完好多肉類後,就一定要order這燒菠蘿,食後甜甜酸酸的感覺非常開胃 食放題點少得刺身。厚厚的三文魚放入口中,十分美味!就甜品方面就有我最愛吃的New York cheese cake,想不到日式放題可做出甜品店的水準 ...雪糕,雪條都任食…good good good...非常滿足。總括我覺得這個價錢來講真係可以番本,下次可以再约其他朋友食放題可以推介推介。

首先講下環境都比較舒服闊落,可以接受。

員工的服務態度不錯,D員工都好好笑容有禮貌可以比個like

放題點少得刺身。厚厚的三文魚放入口中,十分美味!
2014-11-08