2016-12-03 732 瀏覽
約左朋友平日六點到「炭魚」,食烤魚,當時唔多人,可能時間比較早啦仲有一個可能性地點人流唔多,可能無咩人知道有間正野起到囉😳(因為我地走果陣都唔算好多人)環境都幾舒服既,卡位多牆紙都幾古色古香,小女好喜歡❤️不如睇下有咩食先啦!有烤魚同雞煲食,我咁喜歡吃魚,當然專程來食烤魚既,意圖非常明顯我地兩個人吃唔多咁說點左海鯇魚(大邊)招牌香辣味 (好好味)佢既伴魚輔菜係會預先放埋起條魚到嫁,價錢同份量自然會平D同少D啦🤔咁我朋友like 吃年糕就點左年糕啦,年糕係圓形一片片果隻~😗由於預先放左落去滾既關係,年糕係好入味同好𡁻之後點左響鈴,韮菜餃,牛肉,金菇,生根(本來想叫牛柏葉,tick 左間離,就變左生根),又生根,又響鈴,成件事好油利*啊😱響鈴同生根:不過不失,起碼仲係脆既😆👏🏻韮菜餃:必點,好好味牛肉:新鮮,血色紅潤我鐘意金菇:咪又係菇,都新鮮既☝🏻☝🏻️☝🏻️☝🏻️:最後要介紹番,泰國椰子水,超級好飲,入面仲會有蘆薈粒粒嫁,唔係度度有得飲,所以認真要試試佢我覺得佢係我食過最好吃的烤魚店專登過海食都值啊❤️

環境都幾舒服既,卡位多
牆紙都幾古色古香,小女好喜歡❤️

不如睇下有咩食先啦!

我地兩個人吃唔多咁說
點左海鯇魚(大邊)招牌香辣味 (好好味)

由於預先放左落去滾既關係,年糕係好入味同好𡁻

響鈴同生根:不過不失,起碼仲係脆既😆👏🏻

韮菜餃:必點,好好味

牛肉:新鮮,血色紅潤我鐘意

金菇:咪又係菇,都新鮮既

我覺得佢係我食過最好吃的烤魚店

專登過海食都值啊❤️