2009-09-19 15 瀏覽
今日一班朋友gather 順便去試下依 一家 近市區的 燒烤場。我們9個人係 地鐵站坐的士去 (因為唔firm 點行過去),但d的士司機都唔係好知個位置係邊,好彩留意到場地的 天幕。場地的地方唔算大,但十分乾淨(包括廁所)而且光度都好足夠。雖然佢拿野食的地方比較細,但又係乾淨而且種類都不少,例如: 金茹(已包好)、牛柳粒、叉燒、貢丸條等等,而且又有牛油同唔同的汁任選。好食的食物: 叉燒、貢丸條、金茹、 雞亦、雞腎、冷西瓜(另買..但聽到都開心啦)唔好食: 番薯(已包好)---因為好乾而且唔甜 粟米(已包好)--無味,而且係個d大包的急冷粟米 香腸 (燒完會發白的....)服務的人更加係我見過比較有禮貌的,我同女朋友去拿野飲,個男仔拿完俾我地仲好好語氣的講「多謝哂,慢慢燒呀...」,好nice。更值得一提,這裡 的飲料 價錢同 出面的價錢差不多,只是貴$1-2,都係好難得的,eg 可樂都係$6..仲可以點呀~? 如果話可以改善的就係 d 肉丸的種類可以多一點就更好; 沒有泊車的地方; 而且沒有電視睇。咁的價錢算交足貨吧。

唔好食: 番薯(已包好)---因為好乾而且唔甜
粟米(已包好)--無味,而且係個d大包的急冷粟米
香腸 (燒完會發白的....)

咁的價錢算交足貨吧。
2009-09-18