2014-03-11 1666 瀏覽
家姐話成個月冇食Pokka好掛住尼度嘅墨汁意粉,咁就一於今晚再開餐啦!去到又係要等位不過預咗,又係指定動作先留電話即閃去Shopping 等Call最近要Keep fit 所以order 一客凱撒沙律 , 材料十足有牛油果/煙三文魚/蝦肉/雞肉,配汁酸微微非常醒胃,家姐就梗係墨汁意粉啦!佢話雖然得兩粒但好大粒,意粉有口感上次有張貓屎咖啡Coupon未用就等我今日試試啦!侍應生哥哥話而家做緊推廣加$10可以加骨膠原喎,仲話飲完會靚D,如果即時買有關產品又有特別折扣優惠,可以靚喎我同家姐又點會走寶呢,即管試試又加咗骨膠原粉嘅咖啡又真係幾滑,加埋侍應哥哥極力推介仲話佢個靚女經理日日都飲所以咁靚,所以我同家姐最終都買咗一盒返去試吓