2022-08-19 1270 瀏覽
💛喜月四喜禮盒The Blessings🍵柑橘伯爵茶月餅茶味食得出,但唔算話太濃郁丶好苦,比較清淡。小朋友同老人家都會鍾意嘅口味,加上柑橘🍊少少酸甜嘅感覺,提升左成個月餅嘅味道🥰🍫雙重朱古力月餅同樣採用左法國靚料嘅可可粉,所以味道絕對唔係一般出邊食到嘅朱古力🍫而入邊仲有真正嘅可可粒粒,增加左個口感😉雖然係雙重朱古力,但我覺得甜度都可以接受~適合聚會一家大細一齊食👍🏻💛尊貴奶黃月餅經典口味💛採用左優質嘅鹹蛋,鹹香味濃郁,口感都香滑!奶香味都好出眾,絕對係好受歡迎嘅味道😆🫘綠茶玫瑰紅豆月餅呢款反而比較特別🤔除咗食到紅豆味,真係有一種花香味嘅感覺🤣有啲清新~鍾意試吓新奇啲特別啲嘅朋友就啱晒啦🫶🏻希望大家都揀到啱食嘅月餅🥮同你一齊渡過中秋佳節啦❤️
💛喜月四喜禮盒The Blessings

🍵柑橘伯爵茶月餅