餐廳: 樹屋
資訊:

2024-02-15 734 瀏覽
好耐冇去過AIA嘉年華啦🎡 今次同Queenie一齊去玩!去玩之前就梗係要去食吓嘢啦🙈 我哋就去咗附近嘅tree house食dinner☺️呢間餐廳唔單止味道好好,仲有好多素食選擇!而且餐廳嘅環境好似森林咁,好舒服!🌳佢嘅森林漢堡套餐真係好吸引!入面有番薯薯條🍟、沙律🥗同埋Lemonade🍋!好豐富!特別要講下佢嘅森林漢堡!入面嘅材料包括紅菜頭同烤蘑菇漢堡扒,配上茄子沾醬、烤燈籠椒同蒜蓉醬!🥰 真係冇想到咁素食嘅漢堡竟然可以咁好味!食落就好似食緊真嘅漢堡扒咁!😲仲有佢嘅雪松沙律碗,入面有牛油果🥑同南瓜🎃!個底一半係羽衣甘藍沙律,一半就係雜穀米飯🍚!食落健康又營養!真係好開胃!🥗最後仲有甜品!朱古力粒曲奇🍪!一定好好味!完美嘅結尾!🍫服務員都好友善!我一定會再去Tree House搵食!😋總括而言 (5個🤎係最高)好味指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍服務態度 : 🤎🤎🤎🤎🤍環境打卡 : 🤎🤎🤎🤍🤍回頭指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍📍樹屋 (中環)🏢 中環砵甸乍街45號The Steps ‧ H Code地下1號舖🕗星期一至日 10:30 - 21:30 #中環美食 #中環必食  #食好西 #美食 #hkfoo

最後仲有甜品!朱古力粒曲奇🍪!一定好好味!完美嘅結尾!🍫

服務員都好友善!我一定會再去Tree House搵食!😋

總括而言 (5個🤎係最高)
好味指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍
服務態度 : 🤎🤎🤎🤎🤍
環境打卡 : 🤎🤎🤎🤍🤍
回頭指數 : 🤎🤎🤎🤎🤍

📍樹屋 (中環)
🕗星期一至日 10:30 - 21:30

#中環美食 #中環必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant
2024-01-05