2017-11-03 5198 瀏覽
同朋友食完飯就想搵個地方坐低飲杯野,傾下計。本身想去LKF酒店上面間AZURE既,點知原來已經結業...好可惜。跟住就諗到呢間啦,因為我地鍾意啲露天,望到街景,居高臨下既地方。呢度遠離LKF既煩囂,但係一個好好既選擇。可能因為係平日,所以好少人,不過咁樣仲好,靜靜地,可以FF下我地自己包哂成個area咁。Berry Blossom $155我就叫左杯用gin做base既berry blossom,甜甜地,易入口,唔錯。朋友叫左杯armani mojito (無相)我試左啖,唔知係米隔離飯香,我覺得仲好飲仲易入口。不過其實飲野都唔係重點,主要都係想靜靜地坐低chill下,吹下水睇下風景姐。而呢度的確係一個好好既選擇呢個balloon係間bar既signature,我就覺得好靚啦如果係星期六日黎既話應該會幾熱鬧,隔離好似有個DJ位打碟既。
呢度遠離LKF既煩囂,但係一個好好既選擇。

Berry Blossom $155
Berry blossom

朋友叫左杯armani mojito (無相)
我試左啖,唔知係米隔離飯香,我覺得仲好飲仲易入口。

2017-10-26
$155 (宵夜)
Berry blossom