2023-10-28 19 瀏覽
Uncle Pizza好耐冇放工去soho chill chill,今次就黎到呢間小小的pizza 店,雖然位置環境都算比較清靜,但客人就絕對唔少。餐廳名都咁直白,一睇就知食pizza出名😯 啲pizza名都超有趣,今次叫左~Uncle Kong ($158)8 inch雖然唔算大塊,但料好足,做法好傳統,兩個女仔其實岩岩好。pizza 都好多款揀,總有一款岩你,而且soho黎講,價錢都合理,而且好好味!Bucatini with crab meat & green asparagus, vegetable broth ($158)諗住呢度食pizza,就冇對意粉冇咩expectation,餐廳好好人幫我地轉左做linguine,上菜個陣賣相超吸引,蟹肉多到真係啖啖意粉都食到蟹肉,而且蝦肉都好嫩滑爽脆!
Uncle Pizza

Uncle Kong ($158)8 inch