呢間主打任食🇯🇵日本岡山縣北木島🗾喜多嬉牡蠣🦪嘅喜多嬉牡蠣屋😍入面地方好大好闊落☺️,木系枱櫈感覺溫暖舒適👍,今次來同朋友興祝生日🥳,佢哋仲有生日🎂佈置十分之貼心!我哋揀咗💰$538嘅2小時放題有🌊時令海鮮湯、懷石八品🤤,任食生蠔、燒蠔🦪,任食時令串燒、🔥炸物、小食,牡蠣茶漬飯🍚/手延烏冬,甜品🍮同埋任飲汽水、日式梳打特飲🍹,極之豐富。時令海鮮湯🥣用咗茶壺🫖上,入邊有蝦🦐有蜆,賣相🥰精緻得來十分鮮甜。懷石🍱八品用各種時令食材😋製作,久不久就會轉吓款👍,而且擺盤十分🤩精美,今期最正嘅係有鐘意嘅🔥燒白鱔同埋吞拿魚蓉。食完懷石八品🍱之後就可以任食🇯🇵日本直送喜多嬉生蠔同埋燒蠔🦪,生蠔🤤新鮮肥美又清爽,而且仲有蔥花、昆布漬、柚子啫哩、雞尾酒汁、🌶️辣椒蘿萄蓉同埋原味可以揀,全部可以任食😍真係超正!燒蠔🦪可以揀原味,亦都可以揀🍶清酒煮、蒜味🧄、辣蒜、麻辣🌶️、芝士🧀同埋冬陰功口味,真係勁豐富!呢個餐就連串燒🍢都可以任食,而且質素😋都唔錯,有雞腿肉🍗、雞腎、雞翼、🐖五花腩、免治猪肉、羊肉🐑、幾款菇同埋蔬菜🥒,款式多元化又高質!佢哋仲有多款🥰小食任食,味淋🐟魚乾燒得啱啱好,入口煙靭又😊鮮味,但係最正嘅一定

佢哋仲有多款🥰小食任食,味淋🐟魚乾燒得啱啱好,入口煙靭又😊鮮味,但係最正嘅一定就係🐂牛肉他他,配埋佢個有少少酸甜嘅汁,🤤十分之開胃好味!

如果仲食得落主食嘅話,牡蠣茶漬飯🍚/手延烏冬就啱曬啦,🦪蠔味十分之濃郁,不過我就已經😂好飽只能夠食到少少。

最後有香濃嘅🍫朱古力蛋糕同埋芝士蛋糕🍰作為甜品,為我朋友慶祝佢哋仲有畫碟🥳寫生日字服務,呢餐真係令人十分之回味!