2023-02-23 1065 瀏覽
中環返工唔知食乜好 加上最近腸胃都差 諗住食粥清清地 同事推薦呢間羅富記 好呀 幾個一齊去食囉店面同裝修都好懷舊 非常古色古香 見到細煲仔滾緊粥就已經流口水 坐低一睇餐牌 喂 有面食 不如食面 見佢鯪魚球好似好得 推介晒又周圍貼 就要左個鯪魚球面 食粥呢家嘢都係下次面質爽口彈牙 但鹼水味特重 係人生食過數一數二重 唔落醋真係食唔到 佢隻鯪魚球係 偏鬆軟 但都唔係冇咬口 同唔係出面好死實果隻 中意彈牙朋友可以免試 另外陳皮碎都多 我個人幾中意 可能有啲朋友就一般啦 湯底 唔係純大地魚湯 但飲到大地魚已經好叻 呢個時世 九成面檔個湯求其 唔會同你做大地魚總結不過不失 三四十蚊 中環鬧市 仲想點呀溫提 個面都算快淋 趁熱食唔好玩手機啦

總結不過不失 三四十蚊 中環鬧市 仲想點呀
溫提 個面都算快淋 趁熱食唔好玩手機啦