2018-02-18 348 瀏覽
一直對於米線既印象都係連鎖個兩三間,今次既呢間店舖一樣係食唔同粉麵,但都有啲驚喜😋-其實睇menu係俾鮮茄湯吸引而試既,而且價錢方面係佐敦算幾平😆 叫左最愛既豆卜,但食落有少少鹹,所以要一路食住餸一路配埋米粉食😆 睇相可以見到,呢度既茄湯係用真蕃茄熬出黎,而唔係一般餐廳用味精居多既~🍅 我諗鍾意蕃茄既朋友可以去試下!-食物方面都算足料,係夠一個女仔食既份量😛 選擇亦都有好多,同埋比較特別既係呢度有得揀ABC套餐,可以配甜品同飲品,啱哂想係度食哂正餐同甜品既慾望🤤 -環境方面,我八點幾去個時都冇咩人,唔使等位,食完又唔會有好快趕你走既感覺,所以服務同環境都OK!-呢個質素同份量我覺得都算係對得住個價錢,行經可以一試!😛

呢個質素同份量我覺得都算係對得住個價錢,行經可以一試!😛
鮮茄湯豆卜米線
2018-02-10