2013-05-23 136 瀏覽
成班朋友慶祝生日, 諗住食放題, 見呢間係旺角,一來未食過, 二來方便朋友, 所以決定試下呢間食放題!我哋一行十幾人, 一早打電話預訂留座, 訂了9點入座, 收費: $158 + 10%, 另外佢哋有個生日優惠, 8至12人惠顧, 免壽星全費 , 好似聽落唔錯呀! 不過好戲再後頭 ......當日訂了9點鍾, 限時食2小時, 未夠9點己去拎位, 門口己企滿人, 心諗你間放題咁多人食應該唔錯誤 仲諗住準時入席, 點知要等15分鍾先可以入座, 見到全場爆滿 ! 一坐低, 即時ORDER嘢食, 俾D ORDER紙俾侍應時, 黑口黑面, 態度極差! 點咗D刺身一來到, 見到賣相已經好唔掂, 超細件, 同手指尾差唔多咁細,唔新鮮! 一食三文魚刺身, 條筋仲粗過條骨, 真離譜! 從未食過咁難食嘅三文魚刺身 其它刺身都唔掂! 炸物 - 炸到燶晒, 硬到似餅乾! 就連火煱配料一樣唔得, 豬頸肉有臭味! 一句講晒, 冇下次! 仲要呢個價錢大把其他選擇!

! 從未食過咁難食嘅三文魚刺身

一句講晒, 冇下次
! 仲要呢個價錢大把其他選擇!
2013-05-11
生日