2020-07-14 2390 瀏覽
真係一日唔死一日都有新鮮事。 遮住咗香港咁耐都以為自己好熟香港啲餐廳, 大概都知道邊度有邊條街有啲乜嘢食, 點估到 原來嘉頓麵包廠入面都有間鮮為人知嘅餐廳! 話說有一次同個響深水埗住嘅朋友, 佢同我介紹話不如去嗰度食下午茶, 我起初以為呢一間普通嘅cafe, 嘩點知原來嘉頓嗰個餐廳咁鬼大, 仲要係非常之舒服同埋幽雅, 而且啲嘢食都唔係話好貴。 我食過煙三文魚潛艇, 嘩條魚幾新鮮, 薯條炸得好脆, 咁嘅質素都係50蚊咋喎。最大嘅重點就係, 餐廳環境又好又舒服又大, 最重要係唔迫, 一啲都唔逼人, 想坐邊就坐邊, 想坐幾耐就坐幾耐。 真係可以推介畀你嘅朋友一齊食。by the way如果你想買啲餅乾嘅話可以響嗰度買, 平過超級市場起碼四分一。