2018-11-29 1271 瀏覽
先唔講食物,淨係打去訂枱已經好深刻印象,職員好有禮貌,唔會機關槍式對答,只係訂枱嘅過程感覺已經良好上到餐廳,裝潢幾好,餐廳幾大,我覺得枱都闊落,去洗手間個陣仲發現裡面有兩間房,人多朋友聚會可以自成一角點左芝麻豆腐沙律,芝麻八爪魚,刺身拼盤,雞泡魚干,雞翼,野菌炒雜菜兩個小食都好好,豆腐好香好滑,芝麻醬係分開上,而且唔會太咸,可以隨自己口味添加;我地覺得八爪魚都幾驚喜,因為未見過咁大隻八爪魚,而且醬汁有別出面食嘅,唔會死咸,帶啲甜味;刺身我地覺得以價錢黎講都好好架啦,綜合黎講,冷盤啲食物夠凍,我地最怕食到比室溫凍少少嘅冷盤,原因你懂的雞泡魚干無咩特別,只係壞朋友飲酒幫佢地點啲下酒菜;野菌炒雜菜反而有啲驚喜,有牛油香但係唔會太油膩,味道調得幾好;雞翼都不過不失,重口味嘅人可能覺得會淡口啲落單個陣職員都好細心問我地當中有無人唔食魚生,因為佢地可以先安排熟食。不過呢,坐椅唔夠高,變左無隔音,環境係有少少嘈囉。
不過呢,坐椅唔夠高,變左無隔音,環境係有少少嘈囉。
芝麻八爪魚
胡麻豆腐野菜沙律