(非會員)
2015-06-23 351 瀏覽
朋友生日book左位,放工一齊過去仲訂左雞煲翅我望一望餐牌就點了片皮鴨了另一位就話呢度既''魯''味好味,當然又試啦先上台的係''魯''味鴨下巴....嘩,又辣又野味,真係好好味,再到鴨掌,沒有下巴咁野味,但都不錯椒鹽鮮''游',今年已經chok左2次,所以已經食左不少,今晚食一件都夠曬。用了炸漿來炸,呢個做法比較少,可以慳好多材料,因為炸起左大碟龍'等' 2食,呢個2食係$298, 一D都不抵食,因為2味加埋得10片魚片左右,其實都係芹菜,蔥為主田鴨既麵粉皮都俾左幾多我地,結果都用不完,田鴨都係食3件左右已經夠曬,但做得幾好,不錯,夠脆,脂肪也不算很多雞煲翅既翅係成梳成梳,雞湯好濃... 當然,都覺得係加左其他野令湯咁濃既整體: 當然算不差啦
朋友生日book左位,放工一齊過去
仲訂左雞煲
我望一望餐牌就點了片皮鴨了
另一位就話呢度既''魯''味好味,當然又試啦
整體: 當然算不差啦
2015-06-23