去完機電工程署附近做嘢,就去咗Emax 搵嘢醫肚😎近近地就搵咗台灣嘢 爌肉飯🤌🏻有啲似五花腩嘅味道,肉質幾好不過太少汁,整個飯比較乾身😳但整體味道不錯芝士雞扒🤌🏻同想像中有啲出入🤣 炸得比較乾身,不過芝士仲係流心味道都唔錯Lunch set 仲有一個烏冬,食到好飽,餐飲有青檸柚子🤣個人感覺比較甜🚩品味創意台灣料理 (九龍灣)九龍灣展貿徑1號國際展貿中心2樓13&15號舖#addifoodie #addifoodie九龍灣#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #台灣

爌肉飯🤌🏻

芝士雞扒🤌🏻

🚩品味創意台灣料理 (九龍灣)
九龍灣展貿徑1號國際展貿中心2樓13&15號舖

#addifoodie #addifoodie九龍灣