2015-07-27 1026 瀏覽
至尊墨西哥脆片 S$68 L$92 👍👍(5分滿分)#墨西哥 菜 最出名就係肉醬粟米片#nachos 原本極度期待 因為粟米片本身好好食 再加上肉醬應該無得頂🙈😛👉吾知係米我掛住影相 食個陣粟米片沈到油油地 但都好脆既👉味道我覺得可以再濃d 食晒上面d料下面無味👉有芝士可以拉絲嫁👉可以簡豬🐖牛🐂雞或齋😂姐係豆🙈👉👉有d en😢原本期待極高,反而不太好食-----------------------------墨西哥至尊手卷 #$68 👍👍👍👍👍(5分滿分)#pastor#burrito上面個二粒字係食物原名🙈我特登拎番張單黎抄😂👉同日本一樣 #墨西哥 既手卷係有飯既👉👉👉必食::3樣食物之中最好食💓外表不等於一切👉可以簡🐖🐂雞或齋🙈👉好好味 d飯有抄過有點蕃茄味吾係白飯👉原來墨西哥米有點似印度米 都係長長地散散地咁😂---------------------------墨土西芝士雞夾餅$29 👍👍(5分滿分)#chicken#quesdailla上面個二粒字係食物原名🙈我特登拎番張單黎抄😂👉首先點解咁底分呢 因為第一 芝士拉不到絲😯👉第二 無乜味 我覺得三樣野都無乜味😂原來#墨西菜 係
至尊墨西哥脆片 S$68 L$92 👍👍(5分滿分)
#墨西哥 菜 最出名就係肉醬粟米片
👉吾知係米我掛住影相 食個陣粟米片沈到油油地 但都好脆既
👉味道我覺得可以再濃d 食晒上面d料下面無味
👉有芝士可以拉絲嫁
👉可以簡豬🐖牛🐂雞或齋😂姐係豆🙈
👉👉有d en😢
原本期待極高,反而不太好食

-----------------------------

墨西哥至尊手卷 #$68 👍👍👍👍👍(5分滿分)
#pastor#burrito
上面個二粒字係食物原名🙈我特登拎番張單黎抄😂
👉同日本一樣 #墨西哥 既手卷係有飯既
👉👉👉必食::3樣食物之中最好食💓外表不等於一切
👉可以簡🐖🐂雞或齋🙈
👉好好味 d飯有抄過有點蕃茄味吾係白飯
👉原來墨西哥米有點似印度米 都係長長地散散地咁😂

---------------------------
墨土西芝士雞夾餅$29 👍👍(5分滿分)
#chicken#quesdailla
上面個二粒字係食物原名🙈我特登拎番張單黎抄😂
👉首先點解咁底分呢 因為第一 芝士拉不到絲😯
👉第二 無乜味 我覺得三樣野都無乜味😂原來#墨西菜 係淡過印度菜咁多
👉第三 有點細份 吾底😛
👉服務叔叔應該係老細 但服務麻麻 全程都要講英文 但我同佢d英文都麻麻😂😂😂可惜吾識墨西哥話
👉3點黎到一個人都無😂雖然地點係#蘭貴坊 👉👉👉要加一
2015-07-10