2008-11-26 2008 瀏覽
呀女今日打針,十一點左右我都仲未食早餐,見食評話佢幾好,咪同老婆試下點知......嘩!人頭擁擁,冇乜位,又推住bb車,我都想轉身走.....不過呀姐叫住,比個兩人位我(對住坐果隻)bb車放隔離.點得呀?!周圍都係滾水,滾湯!#%$#^!^我立即推車走人,呀姐又再叫住我,先比個好D的位給我們坐我太太食蕃茄湯通粉配魚片,成個湯,一件蕃茄都冇,四小片魚片,火腿煎蛋加熱飲----$22真係好貴....我食排骨飯,呀姐拿給我時,我睇到我呢個飯的料係最少,得三少塊,我指住D飯,同呀姐話要換(個籠果D好多料)呀姐話:落了豉油唔換得!(嘩!成$14個排骨飯,我咁少,人地咁多)我話:咁我唔要呀,一係你加番比我佢話加,加錢啦!我答咁係收我$12啦,一係取消單佢先肯換比我冇下次

點知......
我立即推車走人,呀姐又再叫住我,先比個好D的位給我們坐
真係好貴....
我話:咁我唔要呀,一係你加番比我
佢話加,加錢啦!
我答咁係收我$12啦,一係取消單
佢先肯換比我

冇下次
$30 (早餐)
  • NIL