我好鐘意食卡巴, 所以邊度有卡巴食, 夾到時間就到地方, 都會去一試!今日係位於西九龍中心美食廣埸的Istanbul Kebab. 價錢都係跟外邊卡巴價錢差不多, 一個卡巴再加罐汽水都大約$40-$50. 但難明點解尖沙咀間店會咁強差人意呢?當購買時只看到一個只顧玩手機的女人, 完全不在意有無人買野, 要走過去示意買野, 才漫不經心地問"要咩?"為左卡巴, 我就忍你這位"極品"! 在等的時侯反而裡面一位外藉人士(土耳其人?) 反而非常細心, 因為我加了炸著條, 佢問我薯條除左茄汁外, 不如加埋個酸乳酪, 好好食GA! 心諗真係你應該坐在出面收銀, 叫個"極品"入去做一些唔需要對客的工作就正確了!因為本人不太喜歡在西九FOOD COURT堂食(不論裝修前/ 後), 因為呢度經常遇上奇怪的客人. 經過15分鐘後, 就飛奔坐車返屋企, 一開炸著條, 約$20, 勁大盒, 粗身薯條, 紅白汁一齊點黎食, 好好味, 無介紹錯! 卡巴內的雞肉好多肉汁同時不失雞表面烤過的香脆, 再加上生菜蕃茄洋蔥配充分的醬汁, 真的一個完美的午飯! 2個人食這份量已經足夠有餘! 但唯一美中不足就係跟套餐的這罐汽水因

炸著條/ 雞肉卡巴

但唯一美中不足就係跟套餐的這罐汽水因為都是外藉人士拿及包外賣, 所以令到汽水表面全是油及一些生菜絲黏著....
2013-09-02
15 分鐘 (外賣自取)
炸著條/ 雞肉卡巴