2021-09-02 731 瀏覽
話説我之前都睇到呢間勁多負評,但當日趕時間想求其醫肚,先知道佢啲負評並非浪得虛名。入到去呢樣冇果樣冇,落單個女人仲要串+冇禮貌,我就求其叫個乳豬飯。轉頭呢個好冇禮貌嘅女人(戴眼鏡長頭髮)擺碟乳豬燒肉雙拼飯上枱講左句"燒肉係驚你唔夠食",我睇住碟飯得果三、四舊乳豬,我問佢"你咩意思,咩叫驚我唔夠食?你即係話原本嘅乳豬飯就係得呢幾舊??"呢個女人答唔出但仲要惡過你"係驚你唔夠食,你唔鐘意食(燒肉)我咪同你收返走佢囉!"呢個女人真係痴左線,我個乳豬飯$6x,你未問過我就換左一半$5x嘅燒肉比我,仲話你唔要就同你拎走啲燒肉佢,咁你係咪至少個飯要同我減返廿蚊呀!燒味佬見到我哋擾攘就出嚟同我哋解釋,乳豬今日賣哂得返呢幾舊,所以搭咗燒肉比你。如果燒肉唔岩食,可以換其他比你(好聲好氣的)呢個女人你一開始直接啲講,好似燒味佬咁,其實大家都會將就下,加上我又趕時間自己唔夠乳豬賣,唔同人講,換左啲平燒肉落去,仲要態度咁差、施捨俾我咁講"係驚你唔夠食!"真係著到我!最後忠告,呢度嘅食物味道只係好一般,平平無奇嘅街市飯盒咁,根本對唔上個偏高嘅價錢!其次,態度、經營手法更加非常之差,咁多負評真係唔係冇原因!呼籲各

其次,態度、經營手法更加非常之差,咁多負評真係唔係冇原因!呼籲各位無需以身試法!

(照片係我食左兩啖覺得要上嚟寫食評先醒起要影的)