2023-05-26 190 瀏覽
平時返工絕對冇乜時間經過呢度見今日係放假,所以專登去呢間上環精品朱古力Cafe - Goose' Chocolate Try Try。難得香港有啲淨係買朱古力為主嘅Cafe一定要去試吓啦!復古嘅裝飾加埋好別字嘅鵝鵝和貓貓嘅擺設。絕對係打卡一流。啱晒啲文青 嚟到一定要食佢店內唯一一款嘅早餐 Goose Breakfast. 特色乳酪,加埋一個好好食㗎,Focaccia麵包!🍫 加埋佢杯 Signature Goose Chocolate - Milk Base嘅朱古力飲品,甜甜酸酸嘅感覺好特別最後又點可以少得過佢個 Single Origin Chocolate Pudding 呢! 濃烈嘅朱古力味又唔會太甜,又唔會苦,仲有少少嘅生果味 !都好回味!大家不妨一試,記住早啲去攞位,如果唔係有排等

大家不妨一試,記住早啲去攞位,如果唔係有排等
2023-05-26
$150 (早餐)
生日