2021-06-25 117 瀏覽
放工近近地約埋朋友仔一齊去中環食雞好易搵, 就係蘭香園對面, 係樓下已經見到大大個黃色牌.好欣賞餐廳既: 一齊叫雞我地好早到, 已經有一枱客, 坐低後Staff已經主動過黎介紹menu雞翼放題有分3隻口味, 10隻口味同埋17隻口味。咁我地就揀左$178, 10隻口味既!可以試多幾款啊麻!仲可以任飲啤酒我地每款兩隻兩隻咁叫, 第一Round食左咖啡味, 黑芝麻海鮮蜂蜜, 田園風味, 蒙古燒烤味同埋巴馬臣芝士蒜蓉味。咖啡味: 鍾意咖啡既人值得一試, 帶有炭燒香氣既咖啡味。黑芝麻海鮮蜂蜜: 甜甜既蜂蜜, 加埋海鮮味, 呢款可以話係我最愛田園風味: 呢款係Staff推薦, 真係無介紹錯!配住香葱粒一齊食, 比較清新。蒙古燒烤味: 充滿香香既孜然味道, 呢款肉質比較乾身d.馬臣芝士蒜蓉味: 雞翼上面充滿芝士粉同埋蒜蓉, 鍾意芝士既人一定要試第二Round就叫左水牛城, 泰式甜辣醬同埋死神醬水牛城: 呢個味道都為人熟悉, 微微辣, 好味道.泰式甜辣醬: 呢個大讚酸酸辣辣, 又好夠Juicy 死神醬: 鍾意食辣既真係一定要試! 唔好比佢面既辣椒嚇親無想像中咁辣的。跟住黎多Round, 泰式甜辣醬,
放工近近地約埋朋友仔一齊去中環食雞

好易搵, 就係蘭香園對面, 係樓下已經見到大大個黃色牌.

好欣賞餐廳既: 一齊叫雞

雞翼放題有分3隻口味, 10隻口味同埋17隻口味。

咖啡味: 鍾意咖啡既人值得一試, 帶有炭燒香氣既咖啡味。

黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼

田園風味: 呢款係Staff推薦, 真係無介紹錯!
配住香葱粒一齊食, 比較清新。
蒙古燒烤味: 充滿香香既孜然味道, 呢款肉質比較乾身d.

巴馬臣芝士蒜蓉雞翼

第二Round就叫左水牛城, 泰式甜辣醬同埋死神醬

水牛城: 呢個味道都為人熟悉, 微微辣, 好味道.
泰式甜辣醬: 呢個大讚
酸酸辣辣, 又好夠Juicy
死神醬: 鍾意食辣既真係一定要試! 唔好比佢面既辣椒嚇親
無想像中咁辣的。
死神醬雞翼

跟住黎多Round, 泰式甜辣醬, 黑椒檸檬, 黑芝麻海鮮蜂蜜同巴馬臣芝士蒜蓉味.

黑椒檸檬: 又係大讚
 擠d青檸汁伴住食, 好清新.
鍾意食雞翼既我地, 決定下次可以再黎叫過雞
2021-06-17
黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼