2017-09-13 550 瀏覽
星期日下午行過荃灣, 記得之前喺燉奶佬食過, 啲食物都OK的, 所以未去多次囉入到去都滿坐嘅, 不過地下好多雜物, 好明顯冇人掃地, 感覺都有啲污糟.由於人多的關係要搭枱 (都明嘅,多人就大家要張就一下).我哋兩個人, 本來諗住叫一個下午茶餐同一個燉奶 SHARE嘅食, 點知喺個餐牌度搵極都搵唔到個燉奶.  我哋就問下個侍應有冇燉奶食, 佢叫而家冇賣燉奶!!  我唔知係已經唔再賣吖, 賣晒吖, 定係呢個時段冇做, 因為佢冇解釋比我聽. 於是我哋叫咗兩個下午餐茶, 一個係豬排撈公仔面 (個面好咸!), 同西多加雞脾(不過不失). 快快脆脆食完埋單.整體嚟講又唔可以話佢唔好食, 不過冇燉奶, 地方唔乾淨但又想走高檔茶餐廳路線就唔係太抵食.
由於人多的關係要搭枱 (都明嘅,多人就大家要張就一下).
2017-09-10