呢幾日天氣開始凍咗🌬 #打邊爐 啱哂不過 @runningchicken_hk 可以一次過滿足3️⃣個願望#懲罰 #打邊爐 #食雞煲 🤣🤣我地一行6️⃣人 叫咗兩個例牌 姐姐話例牌係for 2-3人份量#黃金芝士雞煲 #激量 $198重芝士 有拉絲 正😍 而且原來佢地雞煲係用雞脾整 所以幾乎件件肉🤤 好少骨#火焰麻辣雞煲 $188呢個真係貨真價實 有火焰俾你睇🤣🤣滾到咁上下 姐姐過嚟起🔥 起前仲問我地要唔要預備電話🤣🤣#溫馨提示 未試過佢地嘅辣嘅朋友 唔好太重手 我朋友識得吓辣 佢揀咗🌶🌶 都差啲頂唔順😱雞煲完當然就係加湯 #打邊爐配料逐碟計 特別講講 #鮮炸響鈴 #全份 $56堅係佢地自己炸 脆卜卜 推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼=====================#黃色經濟圈 #yellow深水埗 #yellow長沙灣 #yellow雞煲 #hker #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互讚 #nofilter
呢幾日天氣開始凍咗🌬 #打邊爐 啱哂
#懲罰 #打邊爐 #食雞煲 🤣🤣