2013-10-08 543 瀏覽
家姐之前食過話呢間放題都吾錯,難得今日十一放假吾洗翻學,咪同同學試下囉,點知中伏 知道今日假期等座會比較耐,所以一早就訂左枱,點知我地都要等半個鐘 好喇為左試下咪等囉一入座我地就即刻落單點野食,但我地等在半個鍾都未有野黎,就問下侍應系咪未落我地嘅單,點知佢話D單比左佢地就會落,問我地系咪無落單。我咪話:我地已經落左,可吾可以幫我地問下廚房有無我地嘅單。佢哦左一聲就走左。之後我地又等左十幾分鐘先有第一盆刺身出現。刺身吾系好新鮮,三文魚有D苦,希靈魚有D腥,甜蝦ok。第一次嘅炸物不太好,炸蕃薯,南瓜,芝士年糕,吉列帶子炸到有D黑黃色  之後黎嘅,味道還可以,不過我建議吾好食太多,因為太油膩喇。串燒做得唔錯,牛脷同牛助骨都好好味,不過有D串燒上枱個震已經凍左,呢样系佢地嘅串燒唯一吾好嘅野。
,點知中伏

喇為左試下咪等囉