逢星期一休息~逢星期一休息~逢星期一休息~重要的事,要說三次 XD 因為我試過摸門釘。一直有留意群組d 美食posts,見好多人買一口西多士,今次一定會買呢款😍一場黎到,就當然買多幾款,支持佢地💪🏻最後買埋一口鹽酥雞同爆炸魚蛋~1.一口西多士:即叫即整,所以要等一陣。炸得香口,但又唔會過乾,仍然保持鬆軟口感💓麵包入面仲食到粒粒花生醬,正到呢~2.爆炸魚蛋:因為我自己帶餐盒,所以叫佢放埋一齊😀 哎呀~掩蓋左爆炸魚蛋嘅光芒😆✨無講錯,真係好好味😍 佢係炸嘅白魚蛋,彈牙得黎而且有種咸香嘅鮮味~👍👍👍($10 有五粒,唔係細粒魚蛋size)3. 一口鹽酥雞:雞肉好滑,唔會過份死咸,味道唔錯😘仲有好多小食/飯/麵/真空包裝食品,選擇幾多💓小店,人手不多,需要耐心等待,特別是炸物,即叫即整👍小店反而有驚喜~好好味 💓💓💓一定會再支持佢✨💪🏻
逢星期一休息~
重要的事,要說三次 XD 因為我試過摸門釘。

一口西多士

3. 一口鹽酥雞:雞肉好滑,唔會過份死咸,味道唔錯😘
一口鹽酥雞&炸魚蛋

仲有好多小食/飯/麵/真空包裝食品,選擇幾多💓

小店,人手不多,需要耐心等待,特別是炸物,即叫即整👍

小店反而有驚喜~好好味 💓💓💓一定會再支持佢✨💪🏻
外賣自取