2010-09-19 1 瀏覽
朋友生日諗住打邊爐打去問係咪任食2個鐘啦 佢話如果冇人等位可以免費加時,唔會趕人好啦咁我就BOOK左7點半 但係遲左, 去到差唔多八點埋位之前已經問一個WAITER係咪計我地八點開始 佢話係點知佢又O係張單度寫我地7點半入座!!!搞左一輪好喇終於改返啦 但係一個男WAITER又EE OO唔知講D咩咁我地十幾個人去 話開2個YUEN 鴦爐 點知佢比左4個爐比我地WO!哎左個WAITER過來 佢話我地咁多個人只係用2個爐會LUNG我地問咁係咪唔洗加錢 佢話要計多2個湯底既錢 我地話唔要佢地又唔係好想換返比我地咁!!!佢另轉背又好大聲咁話我地好麻煩呀多多要求呀咁態度極惡劣!!!打邊爐必食既肥牛又唔新鮮 一陣味又好UN仲有D炸魚皮! 碎到夾唔到!!!! 上食物又上得好慢成日都係清晒枱面既野食 又吹好耐先有仲有 果陣店入面都唔算多人佢地就3,4個企O係我地後面望住我地食, 不過又唔主動加水, 哎佢地加水又話轉頭來轉頭來, 但係明明就好得閒!最唔鐘意就係個衛生好差 個地痴立立加!!!!!!!唔洗指意再去食!!!!150呢個價錢我去食好多好野都夠喇!D野又唔係特別好食 服務又差!
朋友生日諗住打邊爐
好啦咁我就BOOK左7點半 但係遲左, 去到差唔多八點
埋位之前已經問一個WAITER係咪計我地八點開始 佢話係
點知佢又O係張單度寫我地7點半入座!!!

態度極惡劣!!!

打邊爐必食既肥牛又唔新鮮 一陣味又好UN
仲有D炸魚皮! 碎到夾唔到!!!! 上食物又上得好慢
成日都係清晒枱面既野食 又吹好耐先有

仲有 果陣店入面都唔算多人

最唔鐘意就係個衛生好差 個地痴立立加!!!!!!!

唔洗指意再去食!!!!150呢個價錢我去食好多好野都夠喇!
D野又唔係特別好食 服務又差!
生日
  • 沒有!!!!!