2016-11-28 5803 瀏覽
呢一晚同一班朋友相約到荃灣晚飯, 一行八大一細。食物方面, 係職員游說之下我地叫左套餐。各樣食物既賣相係靚, 可惜味道一D都唔突出!最好食既就係個冰浸苦瓜~題外話:由於怕人多要等位, 我地六點半就去到拎位, 當時餐廳座位有九成係未有客人既,而排我前面只有一枱客等帶入座, 我同朋友企左係個位職員前面, 職員一直冇問我地幾多位, 同佢講我地八大一細又唔理我地,而一批批既客人開始黎喇, 個批人走上同職員講訂左枱既姓咩, 即刻直入!!!!!!!!!!!!!!!仲有枱係兩位冇訂位既都係直入!!!!!!!!我地就繼續被當透明, 一而再 再而三都係咁既情況下, 忍唔住問我地八大一細要等幾耐?職員答, 張枱比較迫, 坐唔坐?!坐!!!!!!心諗入面咁大會迫得去邊......點知張枱真係迫到係坐唔到咁多個人架囉其實~個經理見到走埋黎一睇就話幫我地轉枱, 個刻心諗個位掃把既帶位小姐究竟係咩一回事?!總結: 對呢間野真係好失望, 一定唔會再黎。
呢一晚同一班朋友相約到荃灣晚飯, 一行八大一細。

食物方面, 係職員游說之下我地叫左套餐。

各樣食物既賣相係靚, 可惜味道一D都唔突出!

最好食既就係個冰浸苦瓜~
冰浸苦瓜
題外話:

仲有枱係兩位冇訂位既都係直入!!!!!!!!

職員答, 張枱比較迫, 坐唔坐?!

坐!!!!!!心諗入面咁大會迫得去邊......

點知張枱真係迫到係坐唔到咁多個人架囉其實~

總結: 對呢間野真係好失望, 一定唔會再黎。
冰浸苦瓜