(非會員)
2012-01-03 110 瀏覽
果日下晝同FD去完始創果邊行完街攰攰地又有少少肚餓 諗住是但係附近搵D野食坐下吹下水.經過石磨坊隔離有幢唐樓入口果到見到有個幾YOUNG既女仔 嗌話有下午茶 原來係樓上CAFE 睇下MENU 見D野又幾抵食就上去試下 不過條梯有少少陰沈囉 光返少少會比較好!間野係2樓 行左4條短樓梯 不過當做運動啦 HAHA一開門 有2個女仔 都係後生女 好NICE好有禮貌 知道我地行完樓梯攰 主動問我地要唔要水 ^^播緊D好舒服既流行曲 THAT'S GD!我就嗌左個"千島芝士焗雞扒意粉" 出餐出得好快 個意粉好香 好多粟米 好正 10分滿分 :-P野飲我就嗌左杯凍檸茶 加大都係加六蚊 好大杯 飲到我死= = 而且杯檸茶放檸檬都放得令過人 好有心機 都係10分!我個FD就嗌左個下午茶一人SET 佢咁大食都話食得好飽XD野飲佢就嗌左一杯叫''隨便'' 但一D都唔隨便 酸酸甜甜幾好飲!食到飽飽 CAFE有WIFI 上網幾快~~~~又有UNO.啤牌 新雜誌報紙睇 讚!上去靜下 同人吹下水真係好RELAX 不過唯一衰係有人食煙囉 好彩有開抽氣扇姐-,-下次再上黎!會返轉頭食^^ !!!!

間野係2樓 行左4條短樓梯 不過當做運動啦 HAHA

播緊D好舒服既流行曲 THAT'S GD!

我個FD就嗌左個下午茶一人SET 佢咁大食都話食得好飽XD

食到飽飽 CAFE有WIFI 上網幾快~~~~

又有UNO.啤牌 新雜誌報紙睇 讚!

上去靜下 同人吹下水真係好RELAX

不過唯一衰係有人食煙囉 好彩有開抽氣扇姐-,-

下次再上黎!會返轉頭食^^ !!!!
2011-12-31
除夕
  • 千島芝士焗雞扒意粉
  • 隨便(特飲)