一踏入餐廳就有種好夢幻嘅氣氛,環境色彩繽紛,瞬間覺得自己年輕左。牆上有啲白色小雲兒,仲有七彩繽紛嘅波波球。食物製作相當用心,全部即叫即做,而且菜式好有港式玩味,好親切。食物嘅性價比好高啊,大份兼抵食!漢堡免費配薯條/沙律,而且仲有二人套餐選擇,更優惠。食物都有好多選擇,除咗漢堡,仲有焗飯,pizza 同all day breakfast 啊。真係食到變肥我都唔介意,依間餐廳絕對值得大家支持啊。==============================ꌈ 二人套餐𝐓𝐄𝐑𝐀ὃ 💰𝟐𝟑𝟖〖 當煙肉蛋再愛上蛋牛肉漢堡🍔 〗 | 🜸 𝟑.𝟖/𝟓睇到個名真心笑出來,完全感受到個廚司打到精(力)盡人亡,我意思係打牛肉啊˙˚ʚ(´◡`)ɞ˚˙雙層牛肉超大份,食落雙倍滿足。牛肉味十分濃郁,肉質好淋,加埋微辣嘅祕製汁,相當juicy!漢堡配料都十分新鮮爽口,有新鮮,蕃茄同洋蔥,仲有流心蛋,相當豐富。〖 有𝐃泡菜有𝐃海鮮比薩🍕 〗 | 🜸 𝟑.𝟓/𝟓今次依個pizza 比較韓風一啲 加左泡菜落去,入口除左蕃茄味,仲多左少少韓式辣味,幾開胃消膩!除左泡菜,仲有好多海鮮,魷魚,帶子,蜆肉等等,雖然唔算好新鮮同

ꌈ 二人套餐𝐓𝐄𝐑𝐀ὃ 💰𝟐𝟑𝟖
〖 當煙肉蛋再愛上蛋牛肉漢堡🍔 〗 | 🜸 𝟑.𝟖/𝟓

〖 有𝐃泡菜有𝐃海鮮比薩🍕 〗 | 🜸 𝟑.𝟓/𝟓
今次依個pizza 比較韓風一啲 加左泡菜落去,入口除左蕃茄味,仲多左少少韓式辣味,幾開胃消膩!除左泡菜,仲有好多海鮮,魷魚,帶子,蜆肉等等,雖然唔算好新鮮同略嫌細粒,但勝在以量取勝。講到pizza ,芝士當然係其一賣點!芝士鹹香味濃郁,亦有拉絲效果,好邪惡。 pizza 係我鐘意嘅薄批,不過略嫌唔夠脆,但整體都不錯。

〖 單骨雞翼🦴 〗 | 🜸 𝟑.𝟑/𝟓
雞翼唔算好大隻,而且炸粉有少少過厚。不過欣賞佢係即炸嘅,好脆身好香口。 加上佢落左少少辣粉,食落十分惹味!
單骨雞翼

〖 芝士焗薯條(和風)🇯🇵〗 | 🜸 𝟑.𝟕/𝟓
薯條粗幼適中,炸得好香脆,有口感得來又唔會好飽滯。 薯條加左芝士,本身已經好惹味,仲要加埋祕製和風醬,酸酸甜甜。 面頭仲灑左好多木魚碎同紫菜,口味勁似大板風!
芝士焗薯條(和風)

〖 奇異果沙冰🍧 〗 | 🜸 𝟑.𝟔/𝟓
依杯沙冰都真係幾奇異。甜度都控制得好好,唔怕入口成啖糖水味,而且奇異果味好突出,微酸帶甜,成杯飲品都十分fresh,有少少青草味,好放鬆。最欣賞佢嘅口感相對smooth ,有顆粒感又保持到綿滑,融化度高!
奇異果沙冰

〖 柚子檸檬梳打🍋 〗 | 🜸 𝟑.𝟒/𝟓
又係一杯又清新嘅飲品!柚子同檸檬出奇地夾。 酸酸may may。加埋梳打嘅口感,飲完嗰人好爽好舒暢。
柚子檸檬梳打

評分🌟(10分最高💯)
價錢💰: 7/10

🦶🏻 港鐵寶琳站A1出口,步行約4分鐘
⏰ 𝐍/𝐀
☎️ 𝟔𝟎𝟔𝟎 𝟗𝟑𝟓𝟑
有𝐃泡菜有𝐃海鮮比薩
芝士焗薯條(和風)
奇異果沙冰
柚子檸檬梳打