招聘中
12天前
12天前
19天前
19天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-05-08 1437 瀏覽
譚仔三哥新推岀 #還你鴨血 三哥水煮湯老油條鴨血米線 🌟除咗鴨血,仲有唔少期間限定🆕新小食,一於一次過試哂佢😍🍜三哥水煮湯老油條鴨血米線呢碗米線既主角絕對係鴨血😍鴨血有6大舊,每舊都非常Q彈嫩滑,而且吸滿水煮湯湯底嘅精華好入味,一舊接一舊食唔停口🤩老油條另上嘅,浸落水煮湯食都好新穎,脆脆地辣辣地咁,盡吸濃湯精華🤤不過呢款湯底由5小辣起跳,食唔到辣嘅朋友可能要注意下🤣怕辣又想試可以免費加芹菜解下辣!🍜蕃茄湯底油揚、鵪鶉蛋、京白菜上面碗米線香濃辛辣,叫多碗🍅蕃茄湯底走健康路線💚揀咗三款新食材:油揚 - 浸落蕃茄湯好滿足鵪鶉蛋 - 總共有五粒,粒粒都好滑好彈牙😋京白菜 - 清新爽甜,蕃茄湯再加埋菜即刻感覺好健康😆🐥蒜香雞翼尖蒜泥味好重,而且芝麻油香味撲鼻,再加上炸蒜,🧄雙重香蒜令到口感提升😍雞翼尖亦都好多肉,唔會淨係不斷食到骨🤣份量足夠👏🏻🐥🌶蒜辣雞翼尖同樣🧄蒜泥味好重,而且帶少少辣味,有啲似蒜泥白肉隻味咁😍相比蒜香雞翼尖,呢款加入咗三哥秘製紅油更香更惹味🤤🍅香醋芝士鮮原茄呢款涼拌小食好似啲日式前菜好有日本風味🇯🇵原個去皮蕃茄浸住香醋汁,再喺面頭撒上芝士粉,酸酸甜甜幾開胃😆🍈鴛鴦哈蜜瓜爆珠梳
譚仔三哥新推岀 #還你鴨血 三哥水煮湯老油條鴨血米線 🌟
除咗鴨血,仲有唔少期間限定🆕新小食,一於一次過試哂佢😍

🍜三哥水煮湯老油條鴨血米線
三哥水煮湯老油條鴨血米線

🍜蕃茄湯底油揚、鵪鶉蛋、京白菜
上面碗米線香濃辛辣,叫多碗🍅蕃茄湯底走健康路線💚
揀咗三款新食材:
油揚 - 浸落蕃茄湯好滿足
鵪鶉蛋 - 總共有五粒,粒粒都好滑好彈牙😋
京白菜 - 清新爽甜,蕃茄湯再加埋菜即刻感覺好健康😆

🐥蒜香雞翼尖
蒜香雞翼尖

🐥🌶蒜辣雞翼尖
蒜辣雞翼尖

🍅香醋芝士鮮原茄
香醋芝士鮮原茄

🍈鴛鴦哈蜜瓜爆珠梳打
呢杯飲品係以哈蜜瓜汁、帶檸檬香既🎍香茅汁、及🍋檸檬汁調配而成,飲落香甜清新,有種開胃嘅感覺🙈配搭哈蜜瓜味嘅爆珠,咬落好過癮,解辣一流🤣配埋碗水煮湯老油條鴨血米線食就啱哂!
蒜辣雞翼尖
  • 蒜香雞翼尖