第一次寫食評,實在太失望,先上嚟寫返我嘅真實體驗!/諗住喺將軍澳食放題, OpenRice吓,點知得呢間漁之部屋揀,好啦咁咪試吓,睇相見佢環境幾光猛,好似都幾多嘢食揀,同埋又貴過出邊放題(要$288,另收加一),諗住應該幾好啦!😤/點知食到自己極度難受!要不斷入廁所受難😡😡/主要有四個原因,大家千祈唔好幫襯!🙅🏻‍♀️1.上菜速度極慢!👎🏼你咁慢,我未食完都已經等到飽咗,係等到飽咗!咁我駛乜俾幾百蚊過嚟食啊!2.漏單問題嚴重!👎🏼👎🏼我第一輪點左魚生刺身嗰啲生冷野先,又係等左勁耐都冇,仲要嚟咗第二輪嘅熟食先,最嬲係,佢嚟晒啲最cheap嘅嘢先,牛油粟米,炒雜菇!想用呢啲嘢食填飽食客個肚先,等佢之後食唔落其他嘢?3.難食👎🏼👎🏼👎🏼魚生有異味!呢個真係好離譜!羊架牛柳粒又韌到好似香口膠咁!好多嘢食都麻麻地4.最重要嘅一樣野,係啲嘢食唔乾淨!👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼食完會屙到冇命,不斷入廁所💩😭💩💩😡💩💩💩/講真我第一次嬲到要寫食評!希望大家唔好幫襯呢間野,超級伏!又貴!服務又唔係好!又難食!嘢食又唔衛生!❌大家千祈唔好幫襯❌❌大家千祈唔好幫襯❌❌大家千祈唔好幫襯❌
第一次寫食評,實在太失望,先上嚟寫返我嘅真實體驗!
點知食到自己極度難受!要不斷入廁所受難😡😡
主要有四個原因,大家千祈唔好幫襯!🙅🏻‍♀️
1.上菜速度極慢!👎🏼
2.漏單問題嚴重!👎🏼👎🏼
3.難食👎🏼👎🏼👎🏼
4.最重要嘅一樣野,係啲嘢食唔乾淨!👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
食完會屙到冇命,不斷入廁所💩😭💩💩😡💩💩💩
講真我第一次嬲到要寫食評!
2019-07-19