酒吧開返,相信好多人都想飲杯酒chill chill,忘記下工作煩惱。之前都有嚟過呢一間酒吧餐廳,佢之前夜晚會有live band,望出去就係海邊,同朋友喺呢度聚都幾方便&舒服。今次我喺平日,happy hour 至8:00pm,人流唔算太多,唔會好嘈,食物質素比以前有進步。。 whole grilled chicken set ($388)驚訝地佢呢個set包兩杯酒(wine/ beer 由你選擇)😱我同朋友兩個人食,本身擔心咁唔夠食,之後要再叫其他野食,點知見到份量勁大份!雞仲可以揀味道: spicy/ lemon/ orange人生緊係要試下新野,所以叫左橙味,睇下佢何方聖😂燒雞既香味即刻撲鼻,即刻試一試😝全隻雞既烤味道好足,雞肉未至於好乾又至於好滑,熟道肉質適中。好期待試到橙汁味,可惜感受唔到,但係好味,值得試試👍🏻薯條做得非常出色,粗度好似手指咁粗咁長,鹹道足夠,新鮮炸唔會太油膩,外脆內軟,薯條裏面既薯蓉不得了👍🏻👍🏻👍🏻最終同朋友兩人都食唔晒成隻雞🙈仲要淨係叫呢一個set +各一杯酒💰由7:20pm坐到佢閂門11:50pm回頭指數: ⭐️⭐️⭐️食物質素: 🌮🌮🌮服務質素: ☺️☺️
whole grilled chicken set

雞仲可以揀味道: spicy/ lemon/ orange

回頭指數: ⭐️⭐️⭐️
食物質素: 🌮🌮🌮
服務質素: ☺️☺️☺️
消費指數: 💰💰💰(人均消費$300)
環境質素: ☘️☘️☘️☘️

同類餐廳 #cocofood_西餐