餐廳: 富臨漁港
資訊:

餐廳: 富臨漁港
資訊:

2023-06-19 407 瀏覽
早排經濟唔好景咪成堆藍店又開新鋪改曬名又盛嘅🌝跟住過多排富臨咪又學人出1蚊雞搶生意嘅🌝跟住東張西望咪話人地人均廿零蚊就食完個邊爐嘅🌝跟住我同個fd吹左兩句話人人齋叫個煲咪蝕死啲藍店囉🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝🌝哎忽😪中伏大大伏😪點估到佢地有咁醒🌝聽完個報導學人改rules🌝要食邊爐ie加餸個雞煲先會一蚊🌝唔邊爐雞煲計正價🌝🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚頂佢張poster 呀點菜紙嗰啲全部都冇寫🌚跟住其實富臨啲野出名又cheap 又垃圾🌚佢臨收鋪我人又少冇得點樣借啲意🌚就硬食加左兩隻餸🌚跟住富臨真係冇令人失望🌚個雞煲啲雞雪味重入唔到味得嚟個辣汁得辣冇乜層次🌚豬潤就at least 唔臭但都冇乜味可言🌚成餐最好食係碟菜同啤酒🌚埋單要百零蚊🌚唉吊都係魔高一丈🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚肥仔指數:🤮/5🐒滿分#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #fraud #cheat
早排經濟唔好景咪成堆藍店又開新鋪改曬名又盛嘅🌝
埋單要百零蚊🌚
唉吊都係魔高一丈🌚
🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚

肥仔指數:🤮/5🐒滿分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔覓食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食評 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #fraud #cheat #deceit #deception #中伏 #雞煲 #劣食 #藍店 #cheap #難食 #垃圾 #差劣
雞煲