嘩!Pizza Hut嘅早餐真係幾有驚喜嘅!🍳早晨一啖嘅炒滑蛋,滑得嚟又唔似啲平時微波爐轉出嚟咁硬橋。雖然蛋香唔夠濃,但都夠我哋口味!焗蕃茄就真係解饞,啖啖蕃茄加上啲粟米同蘑菇,仲有拉絲嘅Mozzarella芝士,清甜得黎唔會覺得好錦!🍅薯蓉就真係夠綿密,加咗Gravy醬汁,食落去就更加有層次感,薯味雖然淡咗啲,但咸香味就抵死!啱啱好嘅熱焦糖咖啡,冇咁苦,奶香帶點甜,起個大早以為最普通冇乜特別,點知飲一口,一日心情都好晴朗!總括嚟講,如果大家想食個簡單又唔錯嘅早餐,Pizza Hut真係可以考慮一下,食完仲有元氣滿滿開始新一日!🌞

2023-07-01 103 瀏覽
今日叫咗個下午茶餐 香蒜肉絲意粉 加3蚊轉左忌廉湯 加一個意式風情pizza普通批芝心底一如以往很好吃 即刻焗的pizza真的很好食有長者咭另外送咗杯咖啡 味道不俗試咗新出嘅香辣焗薯塊 很惹味 非常好吃強烈推薦環境乾淨, 坐得又舒服 職員服務好好撞正今日有七一優惠食滿$180送8件雞翼 揀咗辣味 很好吃雞翼忘記拍照
今日叫咗個下午茶餐 香蒜肉絲意粉
加3蚊轉左忌廉湯
加一個意式風情pizza普通批芝心底
一如以往很好吃 即刻焗的pizza真的很好食

有長者咭另外送咗杯咖啡 味道不俗

試咗新出嘅香辣焗薯塊 很惹味 非常好吃
強烈推薦

環境乾淨, 坐得又舒服 職員服務好好

撞正今日有七一優惠
食滿$180送8件雞翼 揀咗辣味 很好吃

雞翼忘記拍照
2023-07-01
2022-11-06 166 瀏覽
見有買一送一嘅優惠,不過淨係限外賣自取,同埋唔包括新出嘅特別Pizza,不過唔緊要!最緊要抵!😇😇😇呢次揀咗至尊,同埋三重芝士辣肉腸啡菇!我哋仲加咗甜辣雞翼,34蚊8隻。我哋一共洗咗230幾蚊就可以食咁多嘢啦,仲要揀咗大批,兩個人真係食三至四餐都得🤣🤣🤣至尊味道就正正常常啦,我哋加咗芝心批,都係$199😙而另一個,三重芝士辣肉腸啡菇薄餅,係送嘅~佢真係勁多芝士,多到個味有少少太鹹🥹🥹雞翼味道都唔錯,不過未必會叫第二次🤪🤪

2022-07-04 177 瀏覽
上星期叫了個意式風情大批,但回家打開發現了你們越來越沒涼心了,是個人手勢定公司要求我就攪不清了,希望你們管理層見到改善一下好嗎,則邊一口咬落完全沒料的,只是滿口麵粉,你們會接受嗎
意式風情
2022-04-04 187 瀏覽
由於到下午5時,所有堂食都取消,只可買晚餐,沒有下午茶吃。於是,我去Pizza Hut。我點了下午茶套餐來吃,一個是香蒜肉絲意粉如一個迷你pizza。另外還點了兩個小食及兩杯咖啡。可是回家後,看見Pizza的一邊有點兒過火,而質素一般。不過,香蒜肉絲意粉保持一貫水準,配料豐富。原本叫了雞棒,但開蓋見了是蝴蝶蝦,入錯食物,感覺很失望,不過腸存薯格味道還可以。另外咖啡加了錢,熱咖啡的份量好似得半杯而且質素一般。
外賣自取
2022-03-20 150 瀏覽
唔知係咪屈係屋企太耐,好耐冇食過外面啲嘢,今日獎勵吓自己叫pizza hut,四個人食兩個大批,即係大批孖寶套餐,正常就$298,加咗個芝心批邊$19。千島海鮮同埋超級至尊,真係好難唔讚佢,好耐未食過咁好食嘅Pizza🥰,送到黎又熱又脆,仲要好足料😋 家姐好感動咁話好好味,仲好食過堂食😂 不過感覺上好似貴咗好多,我印象之前我金會員係有折, 自從有咗呢個yuu之後,好似原先有嘅折扣就無咁多🥲 不過冇特別去研究,純粹係個人感覺,但今次呢個Pizza真係好高分🍕
2021-12-23 81 瀏覽
Christmas Party 必點嘅一定係價錢算親民又飽肚嘅pizza🍕 我哋10個人食,仲有買壽司,本身諗住叫兩個大pizza,但睇睇吓見到呢款長食長有必勝批覺得好吸引,吸引在可以揀三個味道,滿足好多唔同人嘅要求,夏威夷風光 - 素食嘅人超級至尊 - 食肉獸千島海鮮 - 鍾意食海鮮/千島醬嘅人同埋細細舊,最後有剩都會有人食😂😂 佢嗰盒已經值得我打卡☺️ 開party放係到俾人拎真係一流☺️☺️唔洗迫埋一堆堆👏🏻👏🏻
夏威夷風光 - 素食嘅人
超級至尊 - 食肉獸
千島海鮮 - 鍾意食海鮮/千島醬嘅人
2021-08-07 208 瀏覽
Pizza hut相信人人都食過😀 不過青衣呢間我第一叫外賣自取😆🙆‍♀️服務員態度好好,有耐性;出餐速度亦好快,食物方面 個香蒜肉絲意粉比起我之前係第二間食既好味,夠乾身👍
2021-08-07
  • 香蒜肉絲意粉
週末例牌唔煮!通常都是叫外賣,諗到頭都大,就隨意點了Pizza Hut,小朋友的晚飯就自己煮。原來生日月份有電子coupon,結帳時即減$50,如非剛好login 真的不知道。5:30左右落單, 6:15之前已經收到,好快手!送到上門熱辣辣即刻食點都唔會太差!簡單點左個二人餐,二式風情鬆厚大批、菠菜蘑菇長通粉、拿玻里肉丸,跟餐可以叫蘑菇忌廉湯或者飲品,隨便選了兩罐輕怡百事。平時比較喜歡其他Pizza店的薄脆款批,好耐冇食厚款,反而有幾有新鮮感!小朋友以前淨係食條薄餅邊,今次都有幫手一齊食,可能長大了口味轉變左!長通粉不過不失,份量唔算少,加埋兩個小朋友二人餐都夠。

2021-05-23
40 分鐘 (外賣送餐)
用餐優惠
優惠券
2020-08-26 358 瀏覽
pizzhut最近做緊pizza買一送一優惠,前幾日都買左黎食,普通批160蚊就有2個,3個人食都夠飽了。推介超級至尊同千島海鮮pizza。超級至尊啲料乜到有啲,抵食。而個人認為千島海鮮pizza個千島醬同啲料配搭得好好味,所以推介。如果要用呢個優惠,最好就網上預約定啦,好多人排隊。
2020-07-27 243 瀏覽
夜媽媽食咩好,又唔想出去買外賣,唯有叫外賣啦,原來有Pizza Card會員咭係有10%折扣優惠。係結帳時,仲可以優惠價加錢換購小食添。約半小時就可以收到啦,真係勁快呀。外賣速遞員勁nice。俄羅斯沙律 $423隻大蝦好好味,個沙律仲好多料,啲生菜好新鮮呀至尊pizza (香濃茄醬) $141薄脆批pizza,大約8-9吋,配料好足料,好脆好好味辣翼拼迷你腸 優惠價加$33換購小食迷你腸好juicy,仲辣辣既雞翼,外皮香脆,雞肉肉質嫩滑落單要咗3款調味粉紅椒粉(1包)、芝士粉(2包)、黑椒粉(1包)、茄汁(1包)

俄羅斯沙律 $42
3隻大蝦好好味,個沙律仲好多料,啲生菜好新鮮呀

至尊pizza (香濃茄醬) $141
薄脆批pizza,大約8-9吋,配料好足料,好脆好好味

辣翼拼迷你腸 優惠價加$33換購小食
迷你腸好juicy,仲辣辣既雞翼,外皮香脆,雞肉肉質嫩滑

落單要咗3款調味粉
2020-07-26
30 分鐘 (外賣送餐)
2020-07-04 191 瀏覽
今日下午有會議,所以不離開公司太遠,於是午餐就去了附近商場食快餐,最後選擇了人不多的pizza hut。現在平日它做優惠,堂食滿200元減40元,可與其他優惠同時使用。我們一行三人叫了一個芝士輪盤大批,酥脆雞棒拼脆薯格和焗肉醬意粉,另外送了兩罐可樂。肉醬意粉太多汁太稀,因而食不到有肉醬的感覺。而酥脆雞棒拼薯格方面,雞棒的肉有點乾糙,口感沒有脆。而薯格就正常味道。不過去到pizza hut 最主要都係食薄餅,薄餅的今次個花巧位在於它有些黑松露在批邊的粒粒裏面,但並非粒粒都有,所以有碰運氣成份。至於薄餅本身就有海鮮係入面,味道維持以往的水平。整體而言,入去最好食薄餅,其他小食就不太好食。

肉醬意粉太多汁太稀,因而食不到有肉醬的感覺。

整體而言,入去最好食薄餅,其他小食就不太好食。

2020-07-03
2020-07-03 98 瀏覽
雖然喜歡外出發掘吓美食…但跟上館子相比…其實宅在家中開餐…係零舍舒服自在…睇住電視hea住嘆…最熟悉o既環境, 至安全衛生o既地方…既可暢所欲言…亦可拋開禮儀…哈哈!!..但大熱天…吾想開爐…反正收到Pizza Hut宣傳單張…芝士輪盤扭扭批?!...就試吓外賣速遞哩…開個2人派對哇!!2人套餐…$253…有個普通批…小食選左酥脆雞棒脆薯格(需+$10)…用宣傳單上o既優惠卷…只係+1蚊…添多份派對小食…原味雞翼&意大利迷李腸!!..套餐本身包兩份湯/汔水/salad…家陣仲 額外贈送2罐Pepsi 添喎…都算抵吧?!!電話落單…分店職員好有禮貌…亦耐心解釋優惠詳情…大約30-45mins內…就準時送到…啊!扭扭批個賣相幾趣緻又色彩奪目…!!…D”扭扭”當中隱藏兩粒黑松露磨菇醬芝bite喎…黑松露真豆豉咁大粒架咋!!...吾係好奇留心著…真係一啖落左肚都吾知…中左寶!!至於批面o既材料都算豐富…魷魚鬚、小蝦、蟹柳、磨菇、火箭菜、車厘茄、red onion…樣樣有D…最多係大大粒o既凡立貝…每切件都有….亦特別喜歡用上日本小青瓜唷!!磨菇忌廉雞湯…比預期中大碗啊…有原片磨菇添…都叫滑滑又
芝士扭扭輪盤薄餅
腸仔雞翼

2人套餐…$253…有個普通批…小食選左
…添多份派對小食…
…都算抵吧?!!

電話落單…分店職員好有禮貌

扭扭批個賣相幾趣緻又色彩奪目
...吾係好奇留心著…真係一啖落左肚都吾知…中左寶!!

磨菇忌廉雞湯…比預期中大碗啊…有原片磨菇添…都叫滑滑又吾會太咸…ok的!!

小食呢….酥脆雞棒就較味濃…朋友就覺得雞翼一般…或者雞皮再烤金黄一D就好…自己尤其鍾意D腸仔喎…幾好味呀~……超市可以揾到同味就好~哈哈~
2020-06-30
生日
用餐優惠
優惠券
2019-09-30 352 瀏覽
因為係附近訂左酒店,所以去左依個商場搵食!同朋友行下行下商場,覺得依間pizzahut好有family既感覺,結果就去左試下啦!特別想講一講依家pizzahut晚餐都係5字頭起價,都幾抵食,因為係兩個小鳥胃,我地叫左一個晚市套餐(5字頭就有湯有野飲有野食)千島醬pizza加雞翼兩隻($12)加多一個忌廉湯($12)兩個人都只係合共$96,但環境舒服,又可以慢慢坐(依間分店唔多人)商場出面仲有海架,值得推薦!
2019-08-23 233 瀏覽
茶餐廳下午茶食到悶,試下去pizza hut 睇下有咩食,原來唔一定食pizza既,價錢仲幾抵食,芝士火腿酥加杯熱咖啡只係三十幾,另外叫左個溫泉蛋焗肉醬意粉加杯凍咖啡就貴啲,好似要六十幾,呢度嘅好處就係坐得好舒服,張枱好大,環境好乾淨呢個芝士火腿包到勁大,食完勁飽唔使食晚飯溫泉蛋肉醬意粉,ok 既,如果肉多番少少就好喇Standard 機沖黑咖啡,好濃凍咖,正常無特別呢間野有少少奇怪就係要好似快餐咁出去counter 買野食,裝修咁靚真係估佢唔到

呢個芝士火腿包到勁大,食完勁飽唔使食晚飯

溫泉蛋肉醬意粉,ok 既,如果肉多番少少就好喇

Standard 機沖黑咖啡,好濃

凍咖,正常無特別