2022-08-19 1086 瀏覽
沙律會係客人面前整🥗上嘅時候碟同叉都係冰嘅🧊沙律菜好爽脆 加埋佢地少少辣嘅pepper好正😆食完麵包同前菜廚師就會推架車嚟切牛肉 嚟之前好想試side dish 但點知食完前菜已經飽咗一半🥲🥲所以決定下次去一定要試返忌廉菠菜同忌廉粟米🫠牛扒就叫左medium嘅Hong Kong Cut🥩肉質好淋 有牛味 仲好Juicy!! 個人覺得牛扒汁鹹咗少少 不過夾返yorkshire pudding好好食!!😚薯蓉creamy 配埋個汁💯朱古力味好香濃 但又唔會膩🍫🤩整體嚟講無論服務定食物質素都十分不錯☺️
冰旋翡翠沙律

Warm Chocolate Fantasy Cake

朱古力味好香濃 但又唔會膩🍫🤩

整體嚟講無論服務定食物質素都十分不錯☺️
2022-05-24
2022-08-11 993 瀏覽
小編是Lawry 的超級粉絲,機本上朋友一生日就會訂Lawry! 事關Lawry 的燒牛肉真心鎖住我既心。Lawry既環境比人一種好高貴帶一點復古既懷舊感,每次見到大沙發就想九秒九衝過去坐。Starter 1.一定會有一籃麵包擺枱面,法棒麵包10分鬆軟,外皮有啲硬,令人有一種食上癮嘅感覺。2.我哋今次叫左個JUMBO SHRIMP COCKTAIL,個蝦真係好大隻,而且好甜👍🏻配埋個檸檬,酸酸甜甜好好味。3.個蘑菇湯真係好好味,你會食到一粒粒嘅蘑菇粹,加埋新鮮忌廉,簡直係天下無敵啊。4.龍蝦湯其實都好出色,龍蝦味好重。不過因為太濃,本人就唔係咁鍾意飲。5. 冰旋翡翠沙律蔬菜好新鮮,配上炸麵包碎,加埋佢調制嘅凱撒沙律醬汁,好開胃。不過佢有紅菜頭,如果唔食嘅可以叫佢唔加。Main Course1. 我哋都叫咗個California Cut , 廚師會推住架銀餐車係你面前切,我自己就叫咗三成熟既牛。肉質好嫩滑好juicy, 熟度剛剛好嘅粉紅色牛扒真係令人想一啖咬落去。2.薯蓉口感好細滑,牛油味好重,你唔會食到一粒粒嘅薯仔,加埋燒牛肉個汁,配埋一齊真係好好味。3.英式烘薄酥餅蛋香味好重,口感都

Lawry既環境比人一種好高貴帶一點復古既懷舊感,
每次見到大沙發就想九秒九衝過去坐。

Starter

5. 冰旋翡翠沙律

Main Course

架銀餐車係你面前切,我自己就叫咗三成熟既牛。

2.薯蓉

3.英式烘薄酥餅
蛋香味好重,口感都好鬆軟。

4. 忌廉甜粟米
呢個我都好想讚下佢,點解side dish 都可以做得咁好。佢個粟米好甜,忌廉味都好重,但係又唔膩。

Dessert
1. 士多啤梨蛋糕
蛋糕唔算好甜, 但係對於我黎講就太膩啦,岩岩食完個牛,個肚真係無咩位置。
2022-07-28 1040 瀏覽
光顧餐廳嘅時候仲未恢復晚餐堂食,所以可以慶幸用六折嘅優惠價享用牛扒🥰因為預先訂好枱嘅關係,我哋一到達職員就即刻安排我哋就座。雖然我哋剩係得兩個人,不過我哋呢度可以坐有梳化嘅四人枱,好舒服😌食物方面我諗就唔需要特登介紹,個個都一定係食牛扒。😂😂我哋嗌咗兩份,分別係California Cut 同 Lawry Cut. Appetizer方便我聽嗌咗一份沙律同埋湯。(1) 沙律- 沙律嘅溫度控制得好好,職員會喺我哋面前轉動佢哋,令到沙律更加爽口。醬汁就係美國嘅Style。(2) 南瓜湯- 南瓜湯夠晒熱,好creamy, 唔會太鹹唔會太淡。有少少香草點綴一下。(3) Lawry's Cut- California Cut太薄嘅關係所以就冇影相啦😂😂- 所有嘅牛扒都係來自美國自家農場。有師傅親自推一個烤肉車,喺客人面前切。Lawry's Cut真係好厚肉😍😍😍。因為係新鮮燒烤嘅關係,加牛扒嘅味道非常出色,係屋企一定冇可能整到。個燒汁亦都係熱辣辣咁樣serve。除咗牛扒之外亦都會有薯蓉,同埋一個麵包。牛扒真係好食到停唔到口!!!!希望未來會再有優惠,不過都比較渺茫啊,因為呢個係Now or Ne

(1) 沙律

(2) 南瓜湯

(3) Lawry's Cut

希望未來會再有優惠,不過都比較渺茫啊,因為呢個係Now or Never Promotion🥲
Signature Salad
Pumpkin  Soup
Lawry  Cut
2022-04-28
Signature Salad
Pumpkin  Soup
Lawry  Cut
  • Lawry’s  Cut
我好中意Lawry’s嘅圓形天花板,好似太空館咁樣,夜晚有啲柔和嘅藍色燈打上去,特別有氣氛🥰Lawry’s嘅weekday精選午市套餐HK$398就有三道菜,同埋咖啡/茶。以中環呢個地段,仲要咁嘅環境同食物質素,真係算好抵食🤩前菜可以揀佢哋出名嘅spinning bowl salad,望住侍應喺一大碗冰上面撈個沙律,裝沙律嘅碗一路旋轉🥗上菜嘅時候仲會比隻凍嘅叉你🍴沙律嘅味道啱啱好,連我呢個唔鍾意食菜嘅人都會食晒。餐廳主打prime rib🥩,由師傅推餐車喺正你面前切俾你,肉質嫩滑一啲都唔痴牙,配上薯蓉同埋Yorkshire pudding😋甜品我揀咗暖朱古力蛋糕🍫蛋糕口感濕潤暖暖地,唔會太甜,配上雪糕🍨,唔錯😛如果夜晚去,會不斷見到餐廳向食客送上迷你生日蛋糕同埋影即影即有,因為好多人會去Lawry’s慶祝特別節日。呢間餐廳真係好適合特別日子嚟慶祝🎉🎉🎉(最後一張圖唔係lunch set嘅一部份,係我上一次去食晚餐嘅時候另點嘅龍蝦湯🦞龍蝦味濃,值得一試😚)💰: HK$450 pp (Lunch)💝: 9/10

💰: HK$450 pp (Lunch)
💝: 9/10
生日晚飯,都係選這間,以前都有食過,環境、服務同食物質素都有一定保證⋯⋯Order咗個晚市二人套餐$1688。包兩隻生蠔,我哋唔食生蠔,所以Waiter哥哥提議主菜加一份粟米同菠菜蓉。高溫慢煮鮑魚,味鮮,又夠淋,好吃😋冰旋翡翠沙律,夠凍,沙律菜新鮮,整沙律時俾你睇埋等你開心啲😙蘑菇忌廉湯,始終如一,都係咁有水準。青檸雪葩俾你清一清味蕾,跟住上主菜。加州薄切,7成熟,今次ok,冇乜根,夠淋,好食。加多個鐵板炒蘑菇,幾唔錯嘅迷你橙酒疏乎厘,一般,記得上次食正常size係好好味嘅🤔餐廳送生日蛋糕仔,又唱歌又影一張即影即有相比你留念🥳,呢個係我哋期待嘅因為真係幾好食。離開時,員工都好有禮貌在接待處同你講拜拜呀,慢行呀⋯⋯令人由進食到離開都感覺到十分愉快😙

海鮮高湯慢煮鮑魚

高溫慢煮鮑魚,味鮮,又夠淋,好吃😋
翡翠沙律

蘑菇忌廉湯

蘑菇忌廉湯,始終如一,都係咁有水準。
青檸雪葩

青檸雪葩俾你清一清味蕾,跟住上主菜。
加州薄切牛肉

加州薄切,7成熟,今次ok,冇乜根,夠淋,好食。
炒蘑菇

加多個鐵板炒蘑菇,幾唔錯嘅
迷你橙酒疏乎厘

迷你橙酒疏乎厘,一般,記得上次食正常size係好好味嘅🤔
生日小蛋糕(餐廳送)

2022-07-09
生日
海鮮高湯慢煮鮑魚
翡翠沙律
蘑菇忌廉湯
青檸雪葩
加州薄切牛肉
炒蘑菇
生日小蛋糕(餐廳送)
  • California  Cut
2022-07-09 741 瀏覽
上星期同屋企人去咗 Lawry's 食佢個Semi-buffet lunch。早一日想都係得番11am嗰啲位, 所以早少少食。🦐自助式頭盤🧀選擇都幾多吓, 例如有cold cuts, tuna tataki, 涷蝦, 芝士, 湯同埋沙律。特別要讚佢嘅係啲蝦都算幾甜下, 點埋佢個cocktail sauce仲好惹味添。食完三隻唔夠喉, 之後再拎多五隻😆🦀周打蟹肉湯🥣中中庭庭, 幾好飲但唔會有太大驚喜。🥩Lawry's Prime Rib of Beef (California Cut +$100)🥩主角嚟啦! 見到著住白衫嘅廚師推架餐車出嚟就知道咩事🤣 一邊睇住佢切嚿Prime Rib出嚟, 一邊嘴邊己經流曬口水出嚟。依塊California cut切出嚟大約一吋厚, 配埋薯蓉同creamy spinach (+$60) 真係絕配!😍😍 肉質一啲都唔鞋仲好有肉味。 Portion 幾大下所以食到最後真係有少少滯。但係好事嚟, 好少食到咁滿足。🤭 🍫甜品⛲️最眩目都係個Chocolate fondue, 食飽唞完第一時間就狗衝去個 fondue 度,立即攞返幾粒 marshmallow 去點

🦐自助式頭盤🧀

🦀周打蟹肉湯🥣
中中庭庭, 幾好飲但唔會有太大驚喜。

🍫甜品⛲️
最眩目都係個Chocolate fondue, 食飽唞完第一時間就狗衝去個 fondue 度,立即攞返幾粒 marshmallow 去點🐶。感覺真係好甜, 可能自己已經老啦唔鍾意食咁多甜嘢。🥲

另外都有試佢個creme brulee, 都係好甜。鍾意食甜嘢嘅人記得要去攞呀😆
2022-06-29 785 瀏覽
第一次聽到有餐廳免費準備慶祝甜品 只需要在電話訂台時說是慶祝 餐廳就會為你在甜點上寫上名字所以這餐廳極推為慶祝餐廳 方便一班比較懶惰的人  扒房 當然要食它的牛扒! 我選擇了ENGLISH CUT 我個人覺得女孩子會比較適合ENGLISH CUT! 千萬不要以為3片薄薄的 食完其實滿撐!另外 可以加ACCOMPANIMENT : CREAMED SPINACH CREAMED CORN  CORN非常甜! 配上奶油 食不停口!極推之一: 喜歡WASABI的人不要錯過WASABI可以中和牛肉的油膩感!
第一次聽到有餐廳免費準備慶祝甜品

只需要在電話訂台時說是慶祝 餐廳就會為你在甜點上寫上名字

所以這餐廳極推為慶祝餐廳 方便一班比較懶惰的人

扒房 當然要食它的牛扒! 我選擇了ENGLISH CUT

我個人覺得女孩子會比較適合ENGLISH CUT!

千萬不要以為3片薄薄的 食完其實滿撐!

另外 可以加ACCOMPANIMENT :

CREAMED SPINACH

CREAMED CORN

CORN非常甜! 配上奶油 食不停口!

極推之一: 喜歡WASABI的人不要錯過
WASABI可以中和牛肉的油膩感!
2022-06-23
生日
  • ENGLISH CUT
  • CREAMED CORN
2022-06-13 810 瀏覽
今天去了鼎鼎大名的lawry's the prime rib午餐有二款menu我們一行6人都是選了LAWRY’S SPECIALS因為HONG KONG CUT已經很夠吃了前菜有南瓜湯或沙律選擇因為這個餐還有甜品的關係我選擇了沙律沙律是有STAFF在我們枱面前調制的調味很好, 招牌醬汁味道比較濃生菜及菠菜新鮮爽脆,面包粒惹味酥脆整建配合很好之後便有餐車出現在我們面前STAFF問我們牛扒要多少成熟然後即場切給我們我要了MEDIUM牛扒超級嫩滑, 肉汁豐富員工亦提到可落一點seasoned pepper ,會更加惹味另配有兩款醬配牛扒一起吃,一款比較creamy香滑 ,另一款有點辣d (類似wasabi味) 牛扒配有Mashed potato及Yorkshire pudding薯蓉挺美味的,薯仔味及牛油味也很香Yorkshire pudding就比較普通還有SIDE DISH要了粟米及菠菜接著便是甜品時間本身是心太軟愛好者的我當然是選WARM CHOCOLATE FANTASY CAKE朱古力蛋糕密度高,味道香濃, 朱古力流漿夠多,配雪糕實在是太邪惡忍不住全清了最後以一杯LATTE作結LA

午餐有二款menu
我們一行6人都是選了LAWRY’S SPECIALS
因為HONG KONG CUT已經很夠吃了

前菜有南瓜湯或沙律選擇
因為這個餐還有甜品的關係我選擇了沙律

沙律是有STAFF在我們枱面前調制的
調味很好, 招牌醬汁味道比較濃
生菜及菠菜新鮮爽脆,面包粒惹味酥脆
整建配合很好

之後便有餐車出現在我們面前
STAFF問我們牛扒要多少成熟然後即場切給我們
我要了MEDIUM
牛扒超級嫩滑, 肉汁豐富
Hong Kong Cut

薯蓉挺美味的,薯仔味及牛油味也很香
Yorkshire pudding就比較普通
還有SIDE DISH要了粟米及菠菜
side dish

接著便是甜品時間
忍不住全清了

最後以一杯LATTE作結
LATTE也是很香滑的,但略嫌奶泡太多

這一餐很飽很滿足

人均: HKD400
地址: 中環皇后大道中9號嘉軒廣場3樓
3/F, The Galleria, 9 Queen's Road Central, Central
2022-06-07
Hong Kong Cut
side dish
  • WARM CHOCOLATE FANTASY CAKE
2022-05-31 631 瀏覽
好食,同老公慶祝生日,諗住食下靚牛。閒日唔想去到Mortons咁遠,又唔想又係Ruth's Chris既話,Lawrys會係另一個好選擇。首先搭下佢架特別𨋢,感覺良好。叫咗lunch set,一個跟沙律,沙律會係你面前即撈即serve,正。牛又係直接係你面前cut.淨係食服務都值啦。另外一款係牛排加龍蝦,龍蝦就真係好普通。Btw,薯蓉好好食因為慶祝生日,有甜品送,仲有即影即有相。總括黎講,食物質素,環境氣氛,服務態度都係好,性價比高既餐廳

2022-05-31 425 瀏覽
想食Prime Ribs 喺香港一定諗到Lawry’s新裝修後第一次再去Lawry’s大圓拱頂好有外國feel門口都多咗條打卡樓梯 📷之前4月仲有6折優惠 好抵食呢朋友揀咗 💎Diamond Jim Brady Cut (𝟣𝟨𝑜𝓏)🥩Lawry Cut再upgrade嘅厚切感覺我要分2-3日先食得哂 🤭我揀咗English Cut (𝟩.𝟧𝑜𝓏)🥩係三片薄切 加埋薯蓉女仔食已經好飽 食唔到甜品另外加咗𝒞𝓇𝑒𝒶𝓂𝑒𝒹 𝒮𝓅𝒾𝓃𝒶𝒸𝒽必點 好creamy 😍Happy Weekends❣️
想食Prime Ribs 喺香港一定諗到Lawry’s

必點 好creamy 😍

Happy Weekends❣️
2022-04-18
2022-05-29 383 瀏覽
今次食Lawry’s the prime ribs,始創於1938年係美國比華利山開業,而家去全球都有唔少分店🍴,成個裝修環境都係偏向古典美式風格,好有氣派,一去到門口,就會經過旋轉樓梯,餐廳都有一個好高樓底嘅圓拱型嘅天幕,啲沙發位係紅絲絨,成個感覺好復古Classic,有電影感📸Bread🥖法包好熱,外脆內軟,麵包嘅氣孔細密,連埋打發好嘅有鹽牛油🧈,好軟滑,雖然好簡單已經好好食,但係記住要忍口唔可以食咁多,唔係就會食唔落主菜🙈Spinning bowl salad🥗 沙律會有專人係你面前即場幫你mix ,視覺效果滿滿,仲要會比一隻Frozen左嘅叉🍴你,令你有更加好嘅用餐體驗,沙律嘅所有食材都好新鮮🥗,有羅馬生菜同BB菠菜都係好爽脆鮮甜,已經切好係bite size🔪👍🏻,仲有紅菜頭絲,切到好碎蛋粒🥚,仲有酥脆嘅麵包粒,個dressing比較似千島醬,個人口味就唔係咁鐘意California Cut 🥩 ($490)開頭好掙扎要California cut 定Larwy cut好,最後怕食唔唔哂揀左California cut 大概6oz 到,厚度有一寸多d,會推住架銀餐車係你面前切

Bread🥖

Spinning bowl salad🥗

California Cut 🥩 ($490)
開頭好掙扎要California cut 定Larwy cut好,最後怕食唔唔哂揀左California cut 大概6oz 到,厚度有一寸多d,會推住架銀餐車係你面前切🔪,要medium rare 🥩,呈鮮嫩嘅粉紅色,熟度岩岩好,幼嫩得黎亦可以鎖住肉汁,能夠輕易切開,夠哂tender同juicy💦,牛肉香味濃郁,想再濃味d可以落埋seasoned pepper 🧂,會更加惹味,同埋會有兩款辣根,一款會creamy d有奶香味🥛,另一款會辣d 會似wasabi ,平時食牛扒我係唔會食埋d肥膏,但係呢次係入口即溶,油潤香滑,好難抗拒,配埋辣根令到成個味道更加豐富。

Sides
Mashed potato 🥔
薯蓉口感細滑,有濃郁嘅薯仔🥔同牛油🧈味,加埋gravy,味道調配得好好👍🏻

Yorkshire pudding🍳
質地鬆軟,有香濃嘅蛋味🥚,配埋燒牛肉汁令佢更佢濕潤👍🏻

Lawry’s The Prime Rib (中環)
中環皇后大道中9號嘉軒廣場3樓

2022-05-25 551 瀏覽
🥩🍖Lawry’s The Prime Rib今日嚟到中環嘗試Lawry’s The Prime Rib. 細細聲話俾你聽而家做緊六折呀,大家唔好錯過呀!我哋嗌咗經典Lawry cut 同埋California cut. 前者就係圖片入邊好大份嘅牛肉,真係真係好大份㗎,大家要量力而行唔好做大晒鬼啊。後者份量比較細,但都不容小覷,適合女仔。(我眼闊肚窄嗌咗Lawry cut, 最後食唔晒)而且呢度仲有餐湯或者沙律,我哋一樣嗌左一份,只可以話不愧係Lawry’s The Prime Rib.。Lawry Cut $408再重複一次真係好大份,我嗌左七成熟,可以見到肉嘅顏色好吸引,粉粉嫩嫩。而且肉質都好滑,口感非常好。牛味非常之重,而且冇咩血腥味。肥瘦相間,有超靚嘅花紋同grill marks. 認真係我食過最好味嘅牛肉,佢嘅好食難以用筆墨形容,已經超出左我嘅文采範圍。強烈推介!。warm chocolate fantasy cake $105呢個朱古力蛋糕真係超好食,又暖笠笠嘅朱古力醬同rich 到爆嘅蛋糕,再加埋冰凍嘅雲呢拿雪糕。簡直係天堂!。Apple crumble $85反而呢個甜
🥩🍖

Lawry’s The Prime Rib

。Lawry Cut $408
Lawry’s  Cut

Warm  chocolate  cake

。Apple crumble $85
反而呢個甜品唔太啱我口味,佢有一種好重嘅玉桂味,如果唔鍾意肉桂嘅唔建議嘗試。口感好豐富,有蘋果嘅軟同粒粒餅乾碎。

總而言之,今次係一個好美好嘅體驗。希望下次有機會再次光顧!

價錢:人均$500
地址:Lawry’s The Prime Rib (中環)
中環皇后大道中9號嘉軒廣場3樓

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #eathk #hkcafe #cafehk #desserthk #lunchtime #dinner #hklunch #lunchhk #dinnerhk #hkdinner #eatwith #eatwithme #eating #eathealthy
Lawry’s  Cut
Warm  chocolate  cake
2022-04-27 6779 瀏覽
好多年前餐廳仲係金鐘已經食過一次,今次搬左去中環之後都係第一次仲要係最後的 early dinner 加上復活節長假都仲可以有六折既最後機會,真係粉紅色特級燒牛肉,可遇不可求今次一定要挑戰佢最大份量的 Diamond Jim Brady Cut餐廳的極高的圓拱形天花,環境優雅,光線充足,開揚舒適獨家銀色餐車席前分切以國際享負盛名的特級燒牛肉,加上專業的服務員,讓大家彷彿置身外國高級餐廳食物方面:蟹肉周打湯 : 餐湯濃稠,有大量蟹肉,飲得出蟹的鮮甜味 冰旋翡翠沙律 : 即場使用冰鎮的金屬大碗製作,沙律菜新鮮爽脆,配上招牌醬汁,再加上上枱時充滿儀式感的冰凍專用叉,口感清新,味道一流English Cut : 將特級燒牛肉切成三片,易於入口,燒牛肉粉紅鮮嫩,肉汁豐富,香滑薯蓉及英式布丁吸收燒牛肉汁,美味無比Diamond Jim Brady Cut : 足足有 16oz ,份量超大,厚切燒牛肉同樣入口鮮嫩,肉汁豐富,仲有另一種啖啖肉的口感Ours Tips : 通常牛肉上枱都會五成熟,如果唔鐘意食太生的燒牛肉,可以要求再煮熟一點

餐廳的極高的圓拱形天花,環境優雅,光線充足,開揚舒適

食物方面:

蟹肉周打湯 : 餐湯濃稠,有大量蟹肉,飲得出蟹的鮮甜味

2022-04-17
2022-04-25 637 瀏覽
美心系嘅一員短評:午餐其實呢個價位可以有更好選擇。LAWRY'S SPECIALS👉🏻The Famous Original Spinning Bowl Salad👉🏻Roasted Prime Rib of Beef au jus - Hong Kong Cut with MASHED POTATOES AND YORKSHIRE PUDDING👉🏻Warm Chocolate Fantasy Cake/ Tiramisu$378 Per Person服務很理想呀,杯拉花都無嘅咖啡佢哋好似沖咗半個鐘。
美心系嘅一員
短評:午餐其實呢個價位可以有更好選擇。

LAWRY'S SPECIALS

$378 Per Person

服務很理想呀,杯拉花都無嘅咖啡佢哋好似沖咗半個鐘。

聽日復課啦⋯⋯所以帶埋家姐仔同埋6299一齊嚟𝗹𝗮𝘄𝗿𝘆’𝘀 食𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵...今次仲係 𝟮𝟬%𝗼𝗳𝗳今日𝘀𝗲𝘁 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵湯係 🎃#南瓜湯 / 🦞 #龍蝦湯 ,,餐包方面係有🥖#法包,由於食咗好多包🥩所以𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗就要 𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴 𝗖𝘂𝘁 𝟰安士(medium)🥩 𝟲𝟮𝟵𝟵 +肥肥 就𝗖𝗮𝗹𝗶𝗳𝗼𝗿𝗻𝗶𝗮 𝗖𝘂𝘁 𝟲安士(medium) (𝗖𝗮𝗹𝗶𝗳𝗼𝗿𝗻𝗶𝗮 𝗖𝘂𝘁 + $𝟭𝟬𝟬)🥩 家姐仔照舊side dish 要粟米🌽🥩最中意呢度嘅🥔#薯蓉# 加埋燒汁簡直係「完美」仲有埋𝗬𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗶𝗿𝗲 𝗣𝘂𝗱𝗱𝗶𝗻𝗴🍮 今日我竟然清晒😱𝘂𝗻𝗯𝗲𝗹𝗶𝗲𝘃𝗲𝗮𝗯𝗹𝗲 (另外可以加錢要🥦#忌廉菠菜#/ #粟米🌽)🥩 另外𝘀𝗲𝘁 𝗹𝘂𝗻𝗰𝗵 有🍫 #朱古力蛋糕 / 𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 🍰 (個朱古力蛋糕做得非常之有水準‼️好濃郁而且蛋糕夠濕潤)🥩 𝗸𝗶𝗱𝘀 𝗺𝗲𝗻𝘂 照舊都係 雪糕 🍦/ sherbet🍧🥩自從上次食過水準完全返埋嚟😍唔做折都抵食🤣做折就抵上加抵🤣🤣🤣歡迎大家嚟開中環約埋𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗去食🤫 另外細食嘅朋友仔好建議𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴 𝗖𝘂𝘁 ..唔會食到勁𝗳𝘂𝗹𝗹咁如果大家中

🥩 家姐仔照舊side dish 要粟米🌽

如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~

🥩Lawry’s The Prime Rib (中環)
🥩中環皇后大道中9號嘉軒廣場3樓
2022-04-20